Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle și Prințul Harry, apariție rară pe străzile din Beverly Hills. Cum au fost văzuți cei doi

Meghan Markle și Prințul Harry, apariție rară pe străzile din Beverly Hills. Cum au fost văzuți cei doi
Cu câteva zile înainte de primul lor Crăciun ca rezidenți oficiali ai statului California, Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți pe stradă, într-o apariție publică rară, ținând cont de faptul că cei doi sunt destul de discreți când vine vorba de viața personală.

După ce în septembrie cuplul regal a anunțat că a semnat un contract pe mai mulți ani cu platforma Netflix, recent cei doi au venit cu o altă veste bună pentru fani. Harry și Meghan au anunțat astfel că au semnat un contract cu platforma de muzică Spotify, în cadrul căreia este de așteptat să aibă un Podcast (n.r. emisiune radio pe diverse teme, pe internet). 

Nu toate veștile au fost bune, căci Meghan și-a întristat fanii recent când a mărturisit public că a suferit o pierdere de sarcină în Iulie anul acesta. Actrița în vârstă de 39 de ani a mărturisit că pierderea unui copil “înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”

Cu câteva zile înainte de Crăciun, cei doi se plimbă pe străzile din Beverly Hills 

Harry și Meghan se pare însă că se bucură acum de venirea sărbătorilor împreună, ca o familie. Conform surselor, aceștia sunt entuziasmați să-și decoreze casa de Crăciun, iar în mijlocul pregătirilor au fost văzuți într-o postură inedită, o apariție publică rară pe străzile din Beverly Hills. 

Sursa foto: eonline.com

Ducesa și ducele de Sussex erau îmbrăcați în haine confortabile de iarnă, în timp ce păreau să facă diverse lucruri prin oraș. La un moment dat, după-amiază, au intrat într-o clădire mare care găzduiește mai multe afaceri, inclusiv un spa medical popular. Ambii purtau măști de culoare neagră, care se potriveau cu ansamblul de pantaloni negri al lui Meghan, un top negru, ochelari de soare, o cămașă purtată cu cizme înalte până la genunchi și o parka din lână maro de la J.Crew. Harry era dezinvolt cu un tricou gri, blugi, adidași și șapcă.

Se pare că și-au lăsat fiul Archie Harrison, în vârstă de 19 luni, acasă în conacul lor de milioane de dolari din Montecito, California.

Oana Roman, probleme în prag de sărbători. Ce dramă personală trăiește vedeta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre