După ce au petrecut aproximativ un deceniu din viață în proprietatea Coldwater Canyon, care aparținea colegei actrițe Candace Bergen, Diaz și Madden au decis să schimbe peisajul și să se mute într-un loc mai spațios, pentru a-și crește fetița. Cuplul va fi în companie bună: alți rezidenți notabili din noul lor cartier includ celebrități precum Vin Diesel, Gene Simmons, John Mayer și Kate Upton și Justin Verlander.

Cameron Diaz a avut rezerve din perioada sa de glorie

Cei doi au plătit prețul cerut integral pentru proprietatea cumpărată. Nu este surprinzător că actrița are bani de rezervă , în perioada sa de glorie, Diaz a fost una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Dar de când s-a retras din actorie și din lumina reflectoarelor care vine odată cu ea, actrița a savurat din plin intimitatea. Actrița și rockerul încearcă să o țină departe de ochii publicului și au refuzat să publice fotografii cu fiica lor până acum. Noua lor reședință, care se întinde pe un spațiu foarte mare le oferă acum intimitate completă. Aceștia au de asemenea, securitate cu normă întreagă.

Cum arată conacul în care s-a mutat Cameron Diaz

Casa fabuloasă se află în mijlocul naturii, fiind înconjurată de copaci, dealuri și este extrem de spațioasă, având șapte dormitoare, zece băi și o piscină generoasă. De asemenea, are mai multe zone de relaxare, iar lângă camera de zi există o sală de mese, care vine cu propriul său perete plin cu sticle de vin. Totul e de mult bun gust!

Bucătăria mare, deschisă, cu dulapuri gri deschis și blaturi din marmură albă, are în centru o insulă mare, cu o chiuvetă placată cu aur. O masă de bucătărie se află chiar în stânga insulei, lângă ușile care dau direct în grădină. La parter, există și un home cinema.

Proprietatea include și o casă de oaspeți, iar în exterior, există o mică zonă de relaxare și un grătar în aer liber, piscină și cadă cu hidromasaj. Noua casă a actriței este situată într-o comunitate închisă cu securitate non-stop și doar câțiva vecini, și ei faimoși la rândul lor.

24 de ore fără niciun nou bolnav raportat cu infectare de COVID-19

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri