Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle și prințul Harry l-au angajat pe fostul bodyguard al lui Kim Kardashian. Cât plătesc pe zi pentru gărzile de corp

Meghan Markle și prințul Harry l-au angajat pe fostul bodyguard al lui Kim Kardashian. Cât plătesc pe zi pentru gărzile de corp
Până nu demult Meghan și Harry l-au avut aproape pe un supraveghetor care a lucrat și pentru Michael Jackson. Acum îl vor aproape pe fostul bodyguard al lui Kim Kardashian.

Ducesa de Sussex a fost văzută alături de noua gardă de corp în timp ce se plimba, la doar câteva ore după ce regele Charles a fost încoronat.

Noul bodyguard al lui Meghan nu o scapă din ochi pe soția prințului Harry

Protecția lui Meghan și Harry a încetat să mai fie finanțată de britanici în 2020, iar sursele spun că pentru gărzile de corp cei doi plătesc zilnic în jur de 1800 de dolari.

Musculosul, pe vremea când avea ochi doar pentru Kim Kardashian

Recent, Meghan și Harry l-au concediat pe bodyguardul Alberto Alvarez, în vârstă de 46 de ani, care a lucrat pentru Michael Jackson, din cauza îngrijorărilor legate de condamnările pentru conducere sub influența alcoolului la care s-a adăugat o acuzație de violență domestică.

Harry, la plimbare alături de fostul bodyguard

Harry a stat în Marea Britanie doar 28 de ore

Dacă Meghan a preferat să rămână în SUA pentru a pregăti a patra aniversare a fiului său, Archie, Harry a făcut tot ce a putut să revină cât mai repede în sânul familiei. Imediat ce s-a terminat ceremonia de încoronare, înainte ca tatăl său și Camilla să-și facă portretele regale, prințul s-a dus direct la aeroport. Specialiștii au făcut o socoteală și au constatat că Harry a stat în Marea Britanie doar 28 de ore și 42 de minute.

Prințul Harry la încoronarea tatălui său, prințul Charles

Cum l-a onorat regele pe Archie

În ciuda comportamentului lui Meghan și Harry, regele Charles l-a onorat pe nepotul său, Archie, ridicând un pahar pentru a închina în cinstea lui. De asemenea, Charles i-a urat o zi de naștere fericită „oriunde ar fi”. O sursă a declarat că, în timp ce majoritatea membrilor Familiei Regale „au răsuflat ușurați” că Harry a dispărut, regele părea „cu adevărat dezamăgit că nu a rămas”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre