Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan și Harry la un pas de divorț sau au adoptat o altă strategie? Prințul a plecat de acasă

Meghan și Harry la un pas de divorț sau au adoptat o altă strategie? Prințul a plecat de acasă
Prințul Harry și Meghan stârnesc temeri legate de „începutul sfârșitului”, după ce presa internațională a spus că bărbatul stă în camere de hotel din SUA fără soție.

Expertul regal Kara Kennedy a speculat că ducele și ducesa de Sussex ar putea fi pe punctul de a se despărți, în urma unor informații potrivit cărora el închiriază o cameră de hotel în apropierea conacului lor Montecito din California pentru a petrece ceva timp singur.

Harry ar avea o cameră „rezervată” pentru el la somptuoasele Bungalows San Vicente din California, potrivit relatărilor din Scottish Express, pe care o folosește pentru a petrece singur departe de soția sa, de Archie, în vârstă de patru ani, și Lilibet, în vârstă de un an.

În ciuda faptului că un reprezentant al cuplului, care a renunțat la rolurile de membri activi ai familiei regale în 2020, a dezmințit orice zvonuri potrivit cărora cuplul ar fi pe butuci, experții au continuat să vorbească despre relația celor doi.

Meghan și Harry, la nunta regală din 2018

Loc de evadare pentru Harry

Inițial, potrivit The Sun, sursele au spus că locul numit de Harry „de evadare”, cu reguli stricte de confidențialitate, se află la aproximativ două ore de mers cu mașina de la casa ducilor de Sussex din Montecito. San Vicente Bungalows este un club privat din Los Angeles, cu reguli care prevăd că oaspeții nu au voie să facă fotografii în interiorul clădirii și că toate camerele de luat vederi trebuie să fie acoperite în permanență.

De asemenea, oaspeților le este interzis să discute despre ceea ce văd în timpul șederii lor. De asemenea, participanții nu au voie să abordeze sau să întrerupă alți membri. Taxele anuale pentru clubul exclusivist sunt de aproximativ 3.200 de lire sterline, dar solicitanții trebuie să fie mai întâi verificați de un grup de experți din care se zvonește că face parte și actrița Julia Roberts.

Ce se întâmplă cu mariajul ducilor de Sussex

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al organizației non-profit a cuplului, Archewell, a infirmat zvonurile și a negat existența unei camere a lui Harry.

”Harry pare cam scârbit, Meghan are acel zâmbet de pisică”

Expertul regal Kara Kennedy a speculat și faptul că relația dintre ducele și ducesa de Sussex nu este chiar așa cum pare. „De fiecare dată când îi vezi împreună, Harry pare cam scârbit, Meghan are acest zâmbet de pisică. Chiar și în fotografiile cu paparazzi, Harry pare furios și un fel de miel pierdut, iar Meghan pare că este gata să fie fotografiată în orice moment.

„Toată lumea a făcut o glumă spunând că arată ca un coafor”

Cred că acesta este începutul sfârșitului. Toată lumea cam știa că se va întâmpla, nu poți avea o dinamică a puterii atât de diferită. Chiar și de pe coperta revistei Time Magazine, vă amintiți când Harry pășea oarecum în spatele lui Meghan, toată lumea a făcut o glumă spunând că arată ca un coafor. Atunci când ai o astfel de dinamică, se vor acumula resentimente”, a declarat aceasta pentru GB News.

Meghan, la plimbare fără Harry, în ziua încoronării regelui Charles

Harry ar fi contactat avocații acum cinci luni

Potrivit surselor jurnalistei Louise Roberts, editorialistă la Sky News, Harry ar fi mers la o serie de avocați specializați în divorț în urmă cu cinci luni. În sprijinul acestei afirmații vine și jurnalista Petronella Wyatt de la „Daily Mail”, care a scris recent că prințul Harry se simte din ce în ce mai singur în SUA și că Meghan Markle „trebuie să îl lase pe Harry acasă”.

Chiar și fostul majordom al lui Lady Diana, Paul Burrell, a mărturisit luni, 29 mai, pentru „Sky News Australia”, că prințul Harry ar fi alături de Meghan doar pentru cei doi copii, Archie și Lilibet. În cele din urmă, Angela Levin de la GB News susține că cel de-al doilea fiu al regelui se gândește, de asemenea, să cumpere o proprietate în Marea Britanie pentru a se impune în țara sa natală.

Despre divorț s-a vorbit și anul trecut

În decembrie 2022, potrivit Woman’s Day New Zealand, o sursă apropiată prințului Harry și a soției sale Meghan Markle, a declarat că neînțelegerile și certurile dintre cei doi s-au înrăutățit în ultimele săptămâni, astfel că ar fi luat o decizie puternică, dar temporară.

Mai sunt sau nu fericiți Meghan și Harry?

Ducii de Sussex ar fi avut „prea multe neînțelegeri legate de proiectele lor viitoare”, printre care s-a numărat și miniseria Netflix și cartea lui Harry care a fost lansată în ianuarie anul acesta. Sursele spun că pe prinț l-ar fi deranjat libertatea cu care Meghan a vorbit despre familia ei și familia regală.

Sursele susțin că Harry s-ar fi supărat pentru că Meghan a dezvăluit prea multe despre ei, ba chiar ar fi spus că „adevărul ei nu este întotdeauna adevărul”. Dar, spun sursele, au mers mai departe cu serialul Netflix „având în vedere că locuința lor din California este ipotecată până la refuz, au nevoie de bani”.

Ar putea divorța în cel mult doi ani

Și nu doar Harry este supărat, ci se pare că Meghan ar fi „obosită” de soțul ei și ar putea căuta un „plan de ieșire” într-un viitor nu prea îndepărtat. Zvonurile, a spus atunci expertul regal Tom Bower, au venit de la Londra: „Sunt mulți acum la Londra care spun că Meghan s-a săturat de Harry”.

Se speculează că ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, ar putea spune în orice moment „Ajunge” și ar putea negocia cu regele Charles vreo înțelegere pentru a rupe căsătoria. Anul trecut, același Bower a menționat că cei doi erau dispuși să rămână căsătoriți pentru moment, pentru că au un scop comun: să distrugă familia regală.

„Ei sunt legați de planul comun de afaceri de a distruge cât mai mult familia regală, promovând brandul Sussex. Dar este o cauză pe cale de dispariție. Adică, nu poți spune prea multe – randamente din ce în ce mai mici. Iar ea va avea nevoie de o nouă carieră”, a adăugat acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre