Simona Ionescu / Redactor Șef

Melania a „renegociat în liniște contractul prenupțial” cu Donald Trump înainte de candidatura acestuia la Casa Albă

Melania a „renegociat în liniște contractul prenupțial” cu Donald Trump înainte de candidatura acestuia la Casa Albă
Potrivit informațiilor oferite de presa americană, termenii pe care i-a renegociat Melania cu Donald Trump se referă atât la finanțe, cât și la proprietăți.

Următoarea posibilă primă doamnă a Americii, Melania Trump ar fi renegociat contractul prenupțial cu Donald Trump înainte de potențialul său al doilea mandat. Termenii actualizați se pare că implică finanțe și proprietăți și caută să crească un fond financiar creat pentru singurul fiu al cuplului, Barron, în vârstă de 17 ani, a raportat Page Six.

Melania e interesată de viitorul copilului său

Melania a mai renegociat acordul de câteva ori, care a fost inițial redactat în 2005. În plus, sursele spun că presupusul amendament urmărește să creeze „un trust substanțial” pentru fiul lor adolescent.

În condițiile în care Donald Trump în vârstă de 77 de ani, urmează să plătească aproximativ 5 milioane de dolari scriitoarei E. Jean Carroll după ce a pierdut o luptă pentru defăimare în New York.

„Nu este adevărat că a amenințat că-l părăsește”

Melanie Trump a renegociat din nou contractul prenupțial

„Acest acord a fost necesar din cauza bătăliilor juridice actuale…”, au spus sursele, punctând faptul că principala preocupare a Melaniei este viitorului băiatului său, care este cel mai mic dintre copiii lui Donald.

„Trump rămâne foarte bogat, dar cu facturi juridice și hotărâri judecătorești în creștere. Renegocierile oferă un viitor mai solid pentru Melania și Barron în cazul unei despărțiri. Nu este adevărat că a amenințat că îl părăsește”, a mai adăugat sursa.

Trump i-a plătit lui E. Jean Carroll suma de 5 milioane de dolari

Donald Trump, despre care se spune că are o avere estimată la 2.5 miliarde de dolari a trebuit recent să plătească suma de 5 milioane de dolari lui E. Jean Carroll. Aceasta l-a acuzat că a agresat-o sexual în vestiarul unui magazin de îmbrăcăminte din New York, la mijlocul anilor ’90.

În luna mai, femeia a fost văzută zâmbind în urma victoriei avute la tribunalul federal din New York. Trump a fost pus sub acuzare pentru 34 de capete de acuzare pentru presupusa falsificare a înregistrărilor comerciale legate de plata de 150 000 de dolari către Stormy Daniels prin intermediul avocatului Michael Cohen.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre