Simona Ionescu / Redactor Șef

Mellina, fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil”, la un pas de moarte. Medicii au făcut minuni, a fost externată. Exclusiv

Mellina, fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil”, la un pas de moarte. Medicii au făcut minuni, a fost externată. Exclusiv
Mellina, una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil", a avut o viață demnă de poveste. Iată prin ce a trecut recent.

Mellina și-a liniștit fanii. A trecut printr-o situație delicată, dar acum lucrurile s-au liniștit.

Mellina, fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil”, la un pas de o mare nenorocire. Medicii au făcut minuni. Exclusiv

Pe contul său de socializare, Mellina le-a povestit fanilor că a trecut printr-un moment greu al vieții, dar medicii au scăpat-o de peritonită, iar tânăra le-a mulțumit din suflet. „Cam asta e moaca mea după aproape o săptămână de stat în spital. Am ajuns acasă, sunt bine”, a spus Mellina.

Poreclită Furnicuța

Viața Mellinei, poreclită și Furnicuța, pentru că nu stă niciodată, este una dintre cele mai bune voci ale României. Ea a termiat Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară, a participat la multe festivaluri și a compus nenumărate piese nu doar pentru ea, ci și pentru Mira, Alina Eremia sau Kamara. Pasionată de dans, ea a făcut parte și din trupa băieților de la Alb Negru. Ea a ajuns la emisiunea Bravo, ai stil pentru că îi plac mult provocările.

„Mi-am dorit să intru in competitia tocmai pentru ca este o provocare,  ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea de ma caracterizeaza ca stil, nu am pus niciodata pret pe accesorizarea hainelor, in general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru ca prefer sa ii cheltui pe experiente si sunt, cumva, in minus, in aceasta zona a modei. Am venit la ca sa invat, sa evoluez. Doresc sa si sa bucur oamenii de acasa”,  a declarat Mellina.

Drama neștiută a Mellinei

La prima vedere, nimeni nu ar spune că fata mereu zâmbitoare ar fi putut trece printr-o asemenea nenorocire. Cu câțiva ani ea a trecut printr-un grav accident și a fost la un pas de moarte. „Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făceam așa: ‘calm, calm’…

Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident. Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla’, a povestit Mellina la o emisiune TV.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre