Simona Ionescu / Redactor Șef

MM Stoica pur și simplu nu se poate abţine! Suporterii au luat foc

MM Stoica pur și simplu nu se poate abţine! Suporterii au luat foc
MM Stoica pur și simplu nu se poate abţine. A facit iureș pe reețele sociale după ce i-a luat în balon pe ”câinii roșii”.

MM Stoica a postat pe internet ca să râdă de Dinamo după ce echipa a ajuns pe loc de baraj în Liga 1.  Plin de ironie acesta a postat pe contul de Instagram o fotografie cu Barajul Vidrardu pe care se afllă o mașină roșie, cu trimitere directă la baraj și la culoarea clubului. Ba mai mult, ca ironia să fie completă, direcxtorul sportyiv de la FCSB și-a dat check-in în Parcul Herăstrău.

Amintim că dinamoviștii au ajuns la baraj după ce victoria obţinută de târgovişteni în meciul Chindia – Viitorul (2-1), a ajutat gazdele să urce peste Dinamo în clasamentul play-out-ului.

În plus, dinamoviștii au cu un meci mai puțin de disputat, comparativ cu fotbaliștii din Târgoviște, astfel că emoțiile sunt mari.

Epigonii de Eminescu

Unul dintre cei care au reacționat imediat la ironia lui MM Stoica, a fost Ciprian Paraschiv, preşedintele echipei de fotbal Poli Iaşi a reacţionat şi el după Chindia-Viitorul 2-1. Acesta a citat de-a dreptul din Epigonii lui Mihai Eminescu: ”Măști râzânde, puse bine pe-un caracter inimic. C-așa-i în fotbal”.

Belelele se țin lanț de Dinamo. Echipa a pierdut o săptămână de antrenamente din cauza infectării magazionerului de la club cu COVID-19, după care,  rezultatele înregistrate în play-out, de la reluarea sezonului, au aruncat formația pe loc de baraj. Mai mult, două meciuri de campionat ale ”câinilor roșii” au fost suspendate și se vor rejuca. Un meci se va disputa acasă, cu Chindia, iar altul în deplasare, cu  Hermannstadt.

Suporterii îl acuză pe Hagi

Ajungerea echipei în baraj i-a scos din minți pe suporterii din PCH și din programul DDB, acționari ai lui Dinamo, care au publicat o postare pe Facebook . Suporterii suspectează că episodul testului pozitiv al magazionerului face parte dintr-un complot menit să ducă echipa la retrogradare

”Google translate pentru COVID-ul din magazie. Gică Hagi este foarte senin după meciul pierdut în seara asta. Să-l vedeți cum va pregăti meciul cu Dinamo, ca și cum ar fi trofeul pe masă.

Dintr-o dată va uita de promovarea juniorilor. Iată un rezumat al discursului său de după meci: ”Când ai talent e mai greu să te menții care nu e ușor talentul te arată, te pune pe scenă, dupa care trebuie să arate că sunt mai buni ca ei. Ei sunt cu noi din punct de vedere, v-am spus, cred că am arătat, ceilalti erau tineri și cam asta e.

Noi avem grijă să le dam spațiu, timp, asta e. Așa e fotbalul, așa e făcut și în viața asta, chiar dacă câteoadată nu iese. Avem cerințe foarte mare se se impună să decidă astea câteodată putem clubul nostru noi ne adaptăm la ce avem, e bine, stați liniștiți obiectivul, managerul în speță, subsembatul, trebuie sa promovăm patru, deja e o obligație”.

La fel de clară e și treaba cu magazionerul de la Dinamo, testat negativ de două ori, apoi pozitiv o dată, pentru că testele astea chinezești mai dau și rateuri, deși costă o avere. Apoi testat din nou NEGATIV de-a binelea.

Între timp, jucătorii au fost obligați să stea o săptămână pe canapea. Să vadă la televizor că la Botoșani, unde nu sunt clinici așa performante ca la București, rezultatul e gata, dar ei trebuie să mai stea o zi, pentru că s-a rupt banda sau a sărit lanțul de la aparatul care trebuia să dea rezultatele la timp. Să fie totul doar ghinion? ”Să nu ne ascundem după unghii!” vorba regelui Hagi.

Dar dacă e rea voință sau incompetență? Plătește cineva pentru asta? Avem doar două zile de antrenament pentru a înfrunta un sistem care ne vrea plecați. Am stat două etape, așa, de florile mărului. Doar că suporterii nu au stat degeaba. Pe noi nu ne pot opri și nici nu ne pot lega masca peste gură și peste ochi. Dinamo se ridică dinspre suporteri și asta îi pune pe gânduri sau pe jar pe mulți. SĂ VĂ FIE FRICĂ! NU NE OPRIM!”, se arată în comunicatul PCH.

Sursa foto: Instagram / MM Stoica și bombardierul. oficial

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre