Simona Ionescu / Redactor Șef

Meniu regal. Fiul cel mare al prințului William, îndrăgostit de un preparat italian clasic. Iată cât de repede se prepară

Meniu regal. Fiul cel mare al prințului William, îndrăgostit de un preparat italian clasic. Iată cât de repede se prepară
Apreciatul bucătar Aldo Zilli a povestit care este mâncarea preferată a micuțului prinț George. Cheful susține că „secretul” i-a fost dezvăluit chiar de tatăl micuțului, prințul William.

E vorba de spaghetele carbonara, care nu lipsesc de la cina pe care o pregătește Kate Middleton. Bucătarul spune că abia așteaptă să i le pregătească lui George și e convins că odată ce le va gusta, va rămâne impresionat.

„William este un gentleman adevărat”

De asemenea, bucătarul a avut doar lucruri bune de spus despre prințul William, despre care a mărturisit că este foarte apropiat de cei pe care-i cunoaște. „William este uimitor.

Kate și prințul George

Aștept apelul, pentru că se pare că George este fan spaghetele carbonara, așa că aștept apelul să-i gătesc. William este un gentleman desăvârșit. Vine la tine, discută cu tine, este autentic interesat de viața fiecărui om cu care se intersectează.

Regina Camilla adoră să mănânce mâncare de fasole boabe pe o felie de pâine prăjită

După ce Prințul George îmi va savura pastele carbonara, nu va mai dori să le guste nicăieri altundeva. Așadar, să-l încântăm”, a spus Aldo Zilli pentru FEMAIL. Tot bucătarul a vorbit și despre mâncarea preferată a reginei Camilla. Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca regina să dorească ceva sofisticat, aceasta adoră să mănânce mâncare de fasole boabe, pe o felie de pâine prăjită.

Spaghetele carbonara, preferatele prințului George

Ingredientele necesare

Pentru a pregăti spaghetele carbonara de care prințul George e îndrăgostit, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 400 g spaghete, 1 lingură cu ulei de măsline, 200 g șuncă, tăiată în felii subțiri, 1 cățel de usturoi tocat mărunt, 4 gălbenușuri de ou, 50 g parmezan sau pericono ras, 50 ml lapte integral, sare și piper.

Mod de preparare

Pentru început, luați o cratiță mare și puneți la fiert apă cu sare. Atunci când clocotește, puneți la fiert spaghetele, conform instrucțiunilor. Puneți ulei într-o tigaie și căliți șunca. Adăugați apoi usturoiul și gătiți încă un minut. Într-un alt vas, amestecați gălbenușurile, trei sferturi de parmezan și laptele, plus un praf de sare și puțin piper.

Scurgeți spaghetele, dar păstrați o cană cu apă fierbinte de unde au fiert. Peste paste puneți șunca și usturoiul, amestecați cu amestecul de ou și închideți focul. În cazul în care compoziția este prea vâscoasă, subțiată cu apa fierbinte. Puneți imediat cașcavalul sau brânza rasă rămasă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre