Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesajul antrenorului Simonei lasă loc de interpretări. El spune că vorbea despre tenis, dar…

Mesajul antrenorului Simonei lasă loc de interpretări. El spune că vorbea despre tenis, dar…
Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus adio după nici un an de căsnicie. La scurt timp după ce toată presa a dat vestea, antrenorul sportivei a postat un anunț.

Întreaga lumea este șocată de evenimentul neplăcut din viața Simonei Halep. Iată care au fost mesajele.

Mesajul antrenorului Mouratoglou lasă loc de interpretări

După ce Simona Halep a fost eliminată de la US Open de o necunoscută, antrenorul acesteia, Patrick Mouratoglou s-a întors în Franța, unde se ocupă de Academia de tenis care îi poartă numele. La foarte puțin timp după ce s-a anunțat divorțul Simonei, acesta a postat pe contul său de socializare un video din timpul unor schimburi de meci și un mesaj.

„Sunt necesare reguli. Dar e necesar să le și încalci, mai mult decât orice la momentul potrivit”

”Regula este să lovești în cross pentru a te apăra, dar uneori în tenis este important să surprinzi adversarul, pentru a crea o oportunitate. Sunt necesare reguli. Dar e necesar să le și încalci, mai mult decât orice la momentul potrivit”, a menționat Mouratoglou.

„Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”

Presa internațională a preluat, la rându-i, știrea că Simona s-a despărțit de cel pe care-l credea bărbatul vieții. „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”, este un titlu apărut în media internațională. Ziariștii de la Express.ro din Marea Britanie au titrat că  „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”.

La rândul lor, cei de la First Sportz (SUA) au spus că Simona divorțează cu puțin înainte de aniversarea „Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”. Nici indienii nu au stat degeaba și au început să comenteze divorțul lui Halep. „Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj”, au comentat cei de la Essentially Sports.

Nu în ultimul rând, News.com din Australia a notat: „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”: „Eliminarea șoc a Simonei Halep din primul tur la US Open din acest an a fost urmată de informațiile potrivit cărora divorțează de magnatul Toni Iuruc. Fostul număr unu mondial și de două ori câștigător al Grand Slam-ului și miliardarul s-au căsătorit pe 15 septembrie anul trecut, vestea despărțirii lor apărând la doar câteva zile de la prima aniversare a nunții”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre