Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesajul dureros al Octaviei Geamănu. „După zeci de telefoane la DSP, Matei Balș, niciun răspuns! Mi se pare îngrozitor!”

Mesajul dureros al Octaviei Geamănu. „După zeci de telefoane la DSP, Matei Balș, niciun răspuns! Mi se pare îngrozitor!”
Îndrăgita prezentatoare de la Antena 1, Octavia Geamănu, și soție a lui Marian Ionescu de la Direcția 5, traversează perioada pandemiei cu mari greutăți în suflet, din cauza situației în care se află sora ei. Luciana Geamănu este un adevărat „geamăn” al Octaviei, cele două fiind nedespărțite. Însă o întâmplare le-a separat de mai bine de o lună de zile.

Octavia Geamănu stă cu inima cât un purece de când pandemia de coronavirus a început să facă ravagii și în România. Ea încearcă să fie cât mai protectoare cu familia ei, în special cu fiul ei, însă Luciana, sora ei, nu a fost ferită de incidente. Toată întâmplarea a fost relatată de Octavia pe rețelele sociale, unde și-a „strigat” dorul și neputința de a o ajuta, deși atât ea, cât și soțul ei, Marian Ionescu, sunt persoane publice cunoscute – deci, deși s-ar putea spune că autoritățile ar fi avut altă deschidere față de persoanele publice.

Iată că lucrurile nu stau așa! În nebunia asta cu Covidul, cu regulile trasate dar de multe ori de neînțeles, oamenii simt că sunt lăsați de izbeliște.

„Îmi văd sora după mai bine de o lună, deși ne despart doar 5 km. Trebuia să iau șampanie, dar niciuna nu bea. A răcit puternic prin septembrie, a sunat la 112 pentru că avea febră, dureri musculare… Doar nu te gândești că ai putea avea altceva în afară de Covid.

Oamenii care au venit să îi facă testul au fost minunați… Doar că după zeci de telefoane la DSP, Matei Balș, niciun răspuns! Never! Timp în care toți contacții ei au stat stresați, izolați la rândul lor. Eu nu apucasem să o mai vad înainte de răceala aceea, așa că mi-am văzut de viață, dar îngrijorată enorm pentru ea.

S-a făcut bine din fericire după 10 zile. Dar tot mi se pare îngrozitor să treci prin asta și să nu știi dacă e albă sau neagră!

Acum e într-un call, lucrează de acasă din martie. Dar cum n-am văzut-o de mult, mi se pare mai frumoasă ca oricând! O iubesc enorm! Vă îmbrățișez cu bucurie!”, a scris Octavia Geamănu, publicând și o poză cu sora ei, Luciana, lucrând.

Degețele de vrăjitoare. Desert bun de Halloween

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre