Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesajul polițistului pentru Dana Roba, halucinant: „Soțul a zis că el oricum vă iartă…”

Mesajul polițistului pentru Dana Roba, halucinant: „Soțul a zis că el oricum vă iartă…”
După întâmplarea teribilă care a băgat-o în comă și i-a distrus corpul, Dana Roba continuă să lupte, hotărâtă să își ia viața înapoi. Într-o intervenție în emsiunea „Exclusiv VIP” a lui Cristi Brancu, de la PRIMA TV, Dana a izbucnit în plâns  și împărtășit care este starea ei actuală.

„Acum chiar nu pot să muncesc. (…) Voi avea nevoie de ceva suportruri pentru încheieturile mâinii. M-a nenorocit cu ciocanul, ca să fie sigur că nu o să mai pot munci niciodată. Mi-a zis că vrea să mă vadă moartă decât divorțată. El în fiecare seară mă cicălea. Mă înjura foarte dur. Pentru siguranța copiilor mei am vrut să divorțez, să fie totul OK. În fiecare zi mă înjura și îmi spunea că o să îmi ia viața. I-am spus că nu am să mor niciodată. Mă înjura încontinuu.

Dana Roba a cerut sprijinul pastorului, în divorț, dar acesta, și comitetul bisericii, s-au aliat cu soțul violent

Mă înjura de față cu toată lumea din jurul meu. Mă mir cum de nu a omorât copiii… Toata lumea se miră cum de nu.(…) Mâinile cu care eu am înfrumusețat toată Timișoara, la București, oriunde… Nu există femeie în Timișoara, în acești 7 ani jumătate…”, a spus Dana Roba cu lacrimi în ochi.

„Am simțit o ceată de îngeri în jurul meu”

Despre cumplitul moment, ea a povestit: „Am simțit o ceată de îngeri în jurul meu, care mi-au zis că nu voi simți durerea. (…) Îmi aduc aminte tot. Dar nu am simțit nicio durere, dar țin minte bine tot! Știu că Dumnezeu a fost cu mine. (…) Am fost în Valea Morții! (…) 2 zile am fost în comă și de vreo 7 ori m-au resuscitat în timpul operației. Datorită familiei mele sunt azi aici. Și oamenii din jur s-au rugat pentru mine. Le mulțumesc din suflet. Am găsit mii de mesaje.

Pe lângă rănile d ela cap, Dana Roba nu își poate folos mâinile, strivite cu ciocanul de soț, și are un picior cu tendoanele și ligamentele afectate

Erau trimise la început, când eram în comă. Toți au crezut că Dumnezeu va face o minune. (…) Doctorii ieșeau și îi spuneau tatălui meu că mă pierd, dar tatăl meu a crezut în Hristos. (…) Toți medicii s-au mirat că nu am spus niciodată că o să mor. Niciodată nu am spus cuvântul ăsta. (…) În salon, Dumnezeu mi-a dat viață, iar medicii s-au ocupat de mine ca de copilul lor”.

Nici pastorul, nici bărbații din comitetul bisericii, nu au vrut să o sprijine  să divorțeze

Dana și-a mai spus un mare of in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV: „Din păcate, pastorul nu mi-a fost alături. Cu o zi înainte de divorț am fost la el în birou. Așa e la noi, te duci, spui la pastor că e un monstru de om care te înjură în fiecare zi și ți-e frică de viața ta, că te amenință cu moartea. Eu m-am dus și i-am spus de ce divorțez. Lângă el erau vreo 10 -15 bărbați din comitet. Nu m-a crezut niciunul. Eh, în ziua când trebuia să mă duc la divorț mi-a zis să nu mă duc.

Am zis: «dar cu ce m-a ajutat pe mine biserica, ca să nu mă duc?» Și am închis telefonul. (…) Sunt foarte dezamăgită de el! Aș vrea să își dea demisia, că nu cred că e pregătit pentru meseria asta. Eu am fost o femeie extraordinară. Eu nu am umblat cu nimeni. La mine în studio nu intra niciun bărbat! Veneai cu bărabatul la machiaj, el se ducea la mall, unde vrea… La mine nu a existat așa ceva!”

După ce a maltratat-o, Balaciu îi transmite: „Te iert!”

Aflat în arestul poliției Timiș, Daniel Balaciu are tupeul să îi transmită mesaje celei pe care a vrut să o distrugă. Dacă nu a reulșit să ăși omoare soția, acum îi spune că… o iartă. Tot el! „Soțul meu a încercat să mă contacteze, mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist care mi-a adus citația acasă, pentru un termen la tribunal.

Mi-a zis așa: Soțul a zis că el oricum vă iartă și că ar fi bine să vă împăcați pentru fete, să renunțați la divorț. M-am supărat foarte tare, l-am dat afară din casă: Să lăsați foaia aici și să ieșiți afară imediat! Eu nu am ce să-l iert, să-l ierte Dumnezeu. Nu s-a gândit ce gravă e situația?”, a spus Dana Roba, conform Playtech.

Mai mult decât atât, Dana Roba susține că soțul ei a mințit în fața instanței, doar că ea are dovezi în acest sens și speră ca justiția să îi facă dreptate.  Căci numai ea și familia ei știu prin ce a trecut pe patul de spital și cât mai are de îndurat din cauza loviturilor primite.

Fetițele Danei Roba nu au văzut-o pe mama lor plângând

„Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare. Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane. Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei”, a mai spus aceasta, conform aceleiași surse.

În toată această dramă, Dana Roba are o mare grijă: să li se arate fetițelor mereu zâmbitoare. „Niciodată nu plâng față de copii. Fetele meu nu m-au văzut niciodată plângând și nu or să mă vadă niciodată. Nu trebuie să mă vadă plângând!”, a mai spus Dana Roba în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre