Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesajul prințului Harry la 40 de ani. „Misiunea mea este să continui să fac bine în lume”

Mesajul prințului Harry la 40 de ani. „Misiunea mea este să continui să fac bine în lume”
15 septembrie este o zi specială pentru prințul Harry. Schimbă prefixul și va marca evenimentul, în privat, alături de Meghan și cei doi copii. Care e fost mesajul fiului cel mic al regelui Charles, la împlinire a 40 de ani, a relatat Sky News.

Sursele spun că prințul Harry ar plănui la aniversarea sa de 40 de ani și o escapadă cu prietenii cei mai apropiați. Într-o declarație pentru BBC, prințul a transmis un mesaj în care s-a arătat dornic să înceapă un nou capitol și să continue „să facă bine în lume”. 

Prințul Harry are doi copii „incredibili de buni și amuzanți”

Harry, alături de Meghan și cei doi micuți năzdrăvani

Prințul Harry a arătat că este entuziasmat să „înceapă următorul deceniu” înainte de a împlini 40 de ani. „Indiferent de vârstă, misiunea mea este să continui să apar și să fac bine în lume. Să vină următorul deceniu”, a spus Harry.

În mesajul său, prințul a adus și un omagiu celor doi copii ai săi, „incredibil de buni și amuzanți”, adăugând că aceștia i-au „ascuțit concentrarea în toată munca”.

Se zvonește că Harry ar fi ales un refugiu montan în California, unde ar putea merge alături de invitații săi. Se va afla, probabil, și cel mai bun prieten al lui Harrry, Nacho Figueras.

„David Beckham al polo-ului”

Ducele de Sussex cu cel mai bun prieten și jucător de polo argentinian Nacho Figueras în Miami. Se zvonește că „David Beckham al poloului” se numără printre invitații la weekendul băieților lui Harry

Supranumit „David Beckham al polo-ului”, Nacho se pare că se bucură de lux și reprezintă brandul Ralph Lauren. Printre prietenii care pleacă din Marea Britanie să-l aniverseze pe Harry s-ar putea număra actorul Orlando Bloom și cântărețul Coldplay Chris Martin.

La sfârșitul acestei luni, Harry se va deplasa la New York pentru „a promova o serie de patronaje și inițiative filantropice”, a declarat echipa sa.

Vizita sa va coincide cu Săptămâna la nivel înalt a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, între 23 și 27 septembrie, și cu Săptămâna climei, între 22 și 29 septembrie.

Conflictul dintre Harry și William nu s-a terminat

William și Harry nu au îngropat securea războiului

Relația lui Harry cu familia sa s-a înrăutățit în urma cărții sales „Spare”, lansate în ianuarie, în care a detaliat presupusa sa maltratare de către alți membri ai familiei regale.

El a susținut că William a catalogat-o pe Meghan drept „dificilă”, „nepoliticoasă” și „abrazivă” și chiar l-a acuzat că l-a împins într-un bol pentru câini.

Cel mai recent conflict a avut loc luni, când un teaser Netflix pentru un documentar numit Polo, produs de compania de producție a soților Sussex, a fost lansat la doar câteva ore după ce prințesa de Wales a distribuit un videoclip care marca sfârșitul tratamentului de chimioterapie.

Harry a venit ultima dată în Regatul Unit pentru o slujbă la Catedrala St. Paul , marcând zece ani de la Jocurile Invictus. În februarie, l-a vizitat pe Charles după ce acesta a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre