Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry, ajutat de familia Dianei în momentele grele. Gestul făcut de Charles Spencer spune multe

Prințul Harry, ajutat de familia Dianei în momentele grele. Gestul făcut de Charles Spencer spune multe
Prințul Harry are o relație apropiată cu familia Spencer, rudele prințesei Diana fiind alături de el în momentele grele. Gestul făcut de către Charles Spencer, fratele Dianei, față de Harry spune multe.

Săptămâna trecută, prințul Harry s-a aflat în UK pentru înmormântarea lui Lord Robert Fellowes, cumnatul prințesei Diana și unchiul lui William și Harry. Cu această ocazie, a ieșit încă o dată la iveală faptul că ducele de Sussex se bazează pe familia Dianei în clipele grele. 

La înmormântare a participat și prințul William, însă martorii au susținut că cei doi frați, aflați în relații tensionate, au păstrat distanța și au stat separat în Biserica St. Mary.

Harry s-a bucurat că se află în UK

„Majoritatea oamenilor au fost uimiți că Harry a venit. Era într-o formă remarcabil de bună – și se putea vedea că era foarte încântat să-i vadă pe toți. De asemenea, era foarte bucuros că a venit”, a declarat un membru al congregației. 

Săptămâna trecută, prințul Harry s-a aflat în UK pentru înmormântarea lui Lord Robert Fellowes

Slujba de joia trecută a avut loc cu două zile înainte de comemorarea a 27 de ani de la moartea Dianei, care a fost sâmbătă. Locul ei de odihnă este pe o insulă de pe Lacul Oval din Althorp, proprietatea unde aceasta a copilărit. 

Prințul ar fi stat la Althorp House, locul în care e înmormântată Diana

Se pare că Harry ar fi fost cazat la Althorp House – reședința ancestrală și locul de odihnă final al regretatei sale mame, Prințesa Diana – în timpul călătoriei sale în Marea Britanie, conform People. Acest lucru sugerează că Harry se bazează în continuare pe familia mamei sale atunci când trece prin clipe grele. 

Prințesa Diana este înmormântată pe o mică insulă din mijlocul lacului, la Althorp House

Astfel, Charles Spencer probabil a fost mai mult decât bucuros cu gestul de a-și  caza nepotul înstrăinat de familia regală, sugerând relația apropiată dintre cei doi. Iar Harry cu siguranță a profitat de ocazie și a vizitat și mormântul Dianei, mai ales că se apropia aniversarea de 27 de ani de la moartea tragică a acesteia din 31 August 1997. 

Locul de odihnă al prințesei Diana, accesibil doar cu barca

În mai, Contele Spencer a dezvăluit că a fost copleșit de emoție când un prieten i-a oferit o canoe lucrată manual, drept cadou pentru aniversarea de 60 de ani: „M-am gândit că ți-ar fi utilă când îți vizitezi sora”, a fost mesajul primit odată cu ambarcațiunea. 

Harry a profitat de ocazie și probabil a vizitat locul de odihnă al prințesei Diana, mai ales că s-au împlinit 27 de ani de moartea ei tragică din 1997

Diana a fost înmormântată pe o mică insulă din mijlocul lacului, care poate fi accesată doar cu barca. Inițial, Contele Spencer plănuise să o înmormânteze pe Diana în cavoul familiei dintr-o biserică locală, dar a spus că era îngrijorat pentru siguranța ei. Când Diana a murit în accidentul de mașină din Paris din 1997, Harry avea doar 12 ani. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre