Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesajul soacrei Mădălinei Manole în ziua morții cântăreței. Nepotul artistei își serbează azi ziua de naștere

Mesajul soacrei Mădălinei Manole în ziua morții cântăreței. Nepotul artistei își serbează azi ziua de naștere
Au trecut mulți ani de când Mădălina Manole a plecat la ceruri, dar cei care au iubit-o nu au uitat-o. Soacra a fost prinsă cu un mesaj greu de explicat în cuvinte.

În timp ce fratele Mădălinei Manole luptă ca adevărul să iasă la lumină, soacra artistei le-a lăsat fanilor iubitei cântărețe un gust amar.

Pe contul soacrei Mădălinei Manole, o fană a artistei a găsit un mesaj cu subînțeles, care a fost postat pe 14 iulie, în ziua în care artista a ales să-și pună capăt zilelor și să plece într-o lume unde să uite de necazuri și supărări. Fanii au fost tulburați și au trimis mesaje grele. „Motivul pentru care unii oameni nu ajung nicăieri în viață este că atunci când ocazia prielnică le bate la ușă, ei sunt în curtea din spate, căutând trifoi cu patru foi”, a sunat mesajul soacrei Mădălinei Manole.

Mesajul soacrei Mădălinei Manole, postat în ziua morții artistei…

„Lor le-a bătut norocul și spre ghinionul Mădălinei…”

Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut așa ceva și au trimis tot felul de comentarii. „Într-o zi de 14 iulie, s-a gândit ea la un mesaj sugestiv. Înțelege fiecare ce vrea”, a spus fana care a descoperit mesajul. „Nu pot sa cred… Deci mai mult de atât nu se poate. Lor le-a bătut norocul și spre ghinionul Mădălinei, ei nu erau prin spatele casei după trifoi”, a comentat un alt internaut, supărat. Alți fani au fost și mai duri: „Sper să ajungă în curtea din spatele gratiilor și să caute trifoiul prin beton”.

Marian Manole nu și-a văzut nepotul de ani mulți

Mădălina Manole și-a împlinit visul de a deveni mamă în 2009, când a adus pe lume un băiat frumos și sănătos. După moartea ei, băiețelul a rămas în grija tatălui și a bunicilor din partea acestuia, în timp ce familia Mădălinei a făcut eforturi uriașe pentru a schimba situația.

Mădălina Manole, fata cu părul de foc

După mult chin, instanța a decis ca două zile pe săptămână micuțul să stea cu bunicii din partea mamei, dar acest lucru s-a întâmplat abia la un an de la moartea mamei Mădălinei, Eugenia Manole. În 2020 a plecat la fiica sa și tatăl vedetei, Ion Manole.

„Acum ești un băiețel mare”

În ceea ce-l privește pe Marian Manole, acesta nu a avut norocul să-și vadă nepotul cum crește. “La mulți ani, copil frumos! Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț!

Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, a scris Marian Manole pe rețelele de socializare pe 8 iunie 2022.

Fiul și soacra Mădălinei Manole

Fratele Mădălinei își vede nepotul doar în fotografii

Fratele Mădălinei Manole a postat un mesaj dureros pe contul de socializare, în care le-a explicat fanilor că își vede nepotul doar când soacra artistei mai postează câte o fotografie pe contul de socializare. „Dragii mei, e un lucru bun că o am la prieteni pe soacra Mădălinei! Suntem neamuri, totuși! Uite așa reușesc și eu să-mi văd nepotul! Bine, aici în foto cred că e mai micuț ca vârstă, acum are 14 ani!”.

„Era stăpână atunci, iar Mădălina era la morgă”

„Mă uit la bunicuță și încerc să îi găsesc circumstanțe atenuante! Îmi aduc aminte cum tipa din fața casei când am ajuns cu mama seara, iar ea era înconjurată de tot neamul de tenori, dirijori, securiști și ce mai erau ei acolo! Plecați naibii cu țigănia din curtea casei mele!

Era stăpână atunci, iar Mădălina era la morgă! Mă uit cum îl ține de spate pe copilul Mădălinei, acum, după x ani! O fi curată pe mâini? Puiucule, daca nu ți convine ceva, fă-i cont pe Insta sau Telegram mumă-tii, să bea cafeaua de dimineață cu amicii ei acolo!”, a spus Marian, supărat.

Nepotul Mădălinei Manole a împlinit 25 de ani…

„Rămâne nădejdea, ochii la Cer și rugăciunea”

Internauții au fost șocați să citească ce a scris fratele Mădălinei și au fost alături de el cu sufletul și mesaje de încurajare. „Cuvintele sunt de prisos…sufletul arde, pustiu si rănit…rămâne nadejdea, ochii la Cer si rugăciunea..”, „O frumusețe de copil tot este asemănarea lui Mădălina Dumnezeu să o ierte și chiar și cu el seamănă puțin”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

„Fratele meu, pune-i și numele Ovidiu…”

Astăzi, fiul lui Marian Manole împlinește vârsta de 25 de ani, iar Marian Manole a postat un alt mesaj tulburător. Bărbatul a povestit care a fost atunci rugămintea Mădălinei și cât de mult și-a iubit nepotul. „Acum 25 de ani, în această zi, cam la aceeași oră, m-a sunat, eram la maternitate cu tata!

Se născuse un băiețel de 3,600 kg! Avea emoții și era fericită! Fratele meu, te rog din suflet, pune-i și prenumele Ovidiu. Da, sora mea, e frumos, este și al tău, nepotul tău! Mihai-Ovidiu Manole este un tânăr care îi seamănă leit și la chip, dar și la suflet!

„Și nu uita. Tușa Mono te-a iubit ca pe propriul său copil”

Toate dirigintele lui din școală, învățătoarea, îmi spuneau… domnule Manole, băiatul ăsta este prea liniștit și prea bun pentru lumea în care trăim! Nu puteam să-l creștem altfel! Este bucățică din mătușa lui! Să nu o mai lungesc, fiecare dintre noi ne lăudăm și ne mândrim cu urmașii noștri!

Ea e actuala iubită a lui Petru Mircea

La multi ani, leule, să fi sănătos, fericit, să trăiești până la adânci bătrâneți frumos, să realizezi multe lucruri frumoase în viață și să fi iubit! Și nu uita…. tușa Mono, Mădălina, mătușa ta, te-a iubit ca pe propriul ei copil!”, a spus tatăl fericit.

Actuala iubită a lui Petru Mircea seamănă cu Mădălina

Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole e mai bine ca niciodată. Bărbatul și-a găsit o nouă iubire despre care sursele spun că seamănă foarte bine cu regretata artistă. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, cei doi locuiesc împreună în vila ridicată de Mădălina. Femeia a fost fotografiată când a ieșit din vilă și a lăsat pe trotuar un tomberon, apoi a plecat și s-a reîntors acasă, pe seară. Jurnaliștii l-au văzut și pe Petru Mircea, care și-a parcat mașina în curte, apoi a intrat în casă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre