Simona Ionescu / Redactor Șef

Messi, câinele din filmul „Anatomia unei căderi”, a avut locul lui la Oscar 2024, deși unii nu l-au vrut

Messi, câinele din filmul „Anatomia unei căderi”, a avut locul lui la Oscar 2024, deși unii nu l-au vrut
Simpaticul Messi, câinele din filmul „Anatomia unei căderi” a fost una dintre cele mai îndrăgite la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar.

Messi, Border Collie-ul de 7 ani din „Anatomia unei căderi”, a apărut la decernarea premiilor Oscar, în cea mai bună formă, purtând un papion elegant, de culoare neagră. El a primit loc pe locurile din față și a strălucit, alături de cele mai importante vedete ale serii.

Messi a purtat un papion negru

În ultimele luni, Messi, dar nu fotbalistul, ci un Border Collie în vârstă de șapte ani, a furat inimi pentru interpretarea fascinantă a lui Snoop, un câine de serviciu pentru un băiat orb, în thrillerul juridic francez „Anatomia unei căderi”. Iar duminică seara, când cele mai mari vedete de la Hollywood s-au înghesuit la Dolby Theatre pentru gala premiilor Oscar, Messi a furat mare parte din spectacol cu prezența sa… cuminte.

Purtând un papion negru, Messi a fost arătat în videoclipuri în timp ce aplauda aparent în mijlocul publicului plin de vedete în timpul monologului de deschidere, un moment care a devenit rapid viral.

Messi a aplaudat?

Clipul, însă, pare să fi fost preînregistrat într-o operațiune care a implicat labe false și ceea ce unii au speculat că este un câine care seamănă cu el. Antrenorul lui Messi, Laura Martin, a postat o fotografie în care ține labele false în fața Dolby Theatre după ceremonie și nu este clar dacă Messi a putut să participe la ceremonia propriu-zisă, la care se pare că anterior a fost programat să lipsească.

Dar cascadoria nu a făcut decât să alimenteze fervoarea pentru Messi, care tocmai a încheiat un sezon de premii remarcabil, în timpul căruia a servit drept mascotă preferată de fani pentru „Anatomia unei căderi”, care a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu original la Oscaruri.

Messi, simpatic cu papion negru. Sursă foto: time.com

Mascota preferată

Deși Justine Triet, regizoarea în filmul căreia a jucat Messi și vedeta Sandra Hüller au primit laude deosebite și nominalizări la Oscar pentru munca lor la filmul câștigător al premiului Palme d’Or la Cannes, ochii albaștri pătrunzători ai lui Messi au captat atenția Hollywood-ului pe parcursul anului trecut.

Iar el a devenit, în mod neașteptat, mascota filmului pe traseul premiilor. Apariția lui Messi la Oscaruri a venit după ce în weekend au circulat informații false, care indicau că Messi ar putea să nu se prezinte după ce a furat lumina reflectoarelor la evenimente cheie din sezonul premiilor, inclusiv la prânzul nominalizaților Academiei de la începutul acestui an.

„Au avut și ei o conexiune”

Momentul cel mai important a fost cu Billie Eilish, care s-a legat de Messi timp de aproape 10 minute. Se îmbrățișau și se mângâiau și chiar aveau o vibrație. Apoi, Bradley Cooper a dat peste el pe hol. Câinele s-a dus direct la el, așa că au avut și ei o conexiune”, a declarat Laura Martin, antrenorul și proprietarul lui Messi, într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter.

„Chiar și cele mai simple lucruri necesită multă muncă”

Martin a declarat anterior pentru IndieWire că Messi a trebuit să se antreneze timp de două luni la rând pentru a putea finaliza o scenă în care personajul său, Snoop, cade la pământ după ce a fost otrăvit. „Chiar și cele mai simple lucruri necesită multă muncă. Trebuia să se întâmple în etape. În primul rând, simpla așezare pe jos și a avea capul cam imobilizat. Am început de acolo și apoi am lucrat la ridicarea capului și la lăsarea lui să cadă înapoi fără să opună rezistență”, a mai spus proprietarul lui Messi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre