Simona Ionescu / Redactor Șef

Micuții prințului William iau lecții de apicultură. Ce cadouri le-a adus tata de la New York

Micuții prințului William iau lecții de apicultură. Ce cadouri le-a adus tata de la New York
Prințul William a fost plecat într-o excursie de două zile la New York și s-a simțit extraordinar de bine. Fiul regelui Charles s-a întors cu cadouri pentru cei mici.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au fost extrem de fericiți prințul William le-a adus cadouri de la New York!

În vizită la New York, prințul William s-a oprit la o cazarmă de pompieri FDNY de lângă World Trade Center, care a fost esențială în eforturile de recuperare de la 11 septembrie 2001. Fiul regelui Charles a primit câteva suveniruri pentru George, Charlotte și mezinul Louis.

Copiii prințului și prințesei de Wales au primit mici camioane de pompieri din cauciuc cu logo-ul casei de pompieri, pixuri, caiete și tricouri. După ce a părăsit stația de pompieri, prințul William a traversat strada și s-a plimbat, discutând cu localnicii și turiștii care s-au adunat să-l vadă.

Copiii au multe amintiri din călătoriile părinților

O persoană i-a înmânat prințului William trei tricouri „I Love NY” pentru copiii săi. Potrivit reporterului Carly Ledbetter, Alteța regală a spus că i-ar „plăcea” să-i aducă pe micuții lui la New York „într-o zi”. Nu este neobișnuit ca prințul William și Kate Middleton să plece de la angajamentele regale cu surprize pe care să le ofere copiilor lor.

Prințul William în vizită la pompieri, la New York. Sursă foto: People

De la tricouri de fotbal personalizate la animale de pluș, aceștia au o mulțime de amintiri din călătoriile părinților. Chiar dacă a fost foarte ocupat la New York, prințul William și-a făcut timp să facă și un mic antrenament. El a recunoscut că a mers să alerge în Central Park.

„Am decis să mă alătur mulțimii de newyorkezi care își fac rutina de dimineață. A fost minunat să mă trezesc în New York într-o dimineață însorită, în loc de ploaia pe care am avut-o ieri. A fost frumos să luăm aer proaspăt în această dimineață”, a mărturisit prințul Harry.

Kate Middleton a devenit comandor șef al flotei Aeriene

Nici prințesa Kate n-a stat degeaba. Recent, și-a făcut debutul în calitate de comodor-șef al Flotei Aeriene la Stația Navală Regală (RNAS) Yeovilton.

De asemenea, a fost văzută la Londra unde a vizitat Streets of Growth, o organizație caritabilă care lucrează pentru a transforma viețile tinerilor. În ceea ce îi privește pe micuți, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis s-au întors în sala de clasă pentru începerea unui nou an școlar. La Școala Lambrook, cei trei fac sport și se ocupă de stupii de albine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre