Simona Ionescu / Redactor Șef

Micutzu a făcut o schimbare radicală. Dacă-l vedeți pe stradă, nu îl veți recunoaște

Micutzu a făcut o schimbare radicală. Dacă-l vedeți pe stradă, nu îl veți recunoaște
Cu siguranță, nu există cineva care să nu fi râs cu lacrimi la glumele lui Micutzu, comediantul de talie mare.

Micutzu a făcut eforturi uriașe ca să fie altfel decât cum l-a știut lumea până acum. Dar totul a meritat.

Micutzu a făcut o schimbare radicală. Dacă-l vedeți pe stradă, nu îl veți recunoaște

Cu ceva timp în urmă, Micutzu s-a speriat când s-a urcat pe cântar și a văzut că are aproape 170 de kilograme: „M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici”. În acel moment a realizat că e momentul să ia atitudine și a făcut tot ce i-a stat în putință să slăbească nici mai mult, nici mai puțin decât 50 de kilograme.

Doar că nu a apelat la operația de micșorare a stomacului, așa cum fac cei mai mulți artiști. Comediantul a avut ambiție și a ales să scape de colacii de pe burtă treptat. Așa că a renunțat la tot ce înseamnă mâncare nesănătoasă și și-a schimbat radical stilul de viață.

„Îmi blocasem în minte faptul că mă îngraș”

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit Micutzu pentru Digi 24. Pentru început a renunțat o perioadă de opt luni la carne, ceea ce spune el a contribuit enorm pentru a reuși să obțină ceea ce și-a propus. „Iar apoi clasicul fără carbohidrați” a dat roade.

Și-a etalat noua siluetă pe rețelele de socializare

După ce s-a făcut un bărbat după care toate femeile vor întoarce privirea, recent le-a arătat și fanilor săi de pe rețelele de socializare schimbarea. Așa cum ne-am fi așteptat, toată lumea a rămas fără cuvinte când au văzut cum arată cel care a reușit să aducă mereu publicului un zâmbet. „Simțindu-mă drăguț, s-ar putea să șterg mai târziu”, au fost cuvintele postate de artist lângă fotografie.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre