Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu l-a lăsat pe Felix pentru un măgar. Să vezi cum îl caută între urechi!

Mihaela Rădulescu l-a lăsat pe Felix pentru un măgar. Să vezi cum îl caută între urechi!
În urmă cu o săptămână, diva refugiată la Monaco a sosit la București, ca să-și intre în rolul de prezentatoare a emisiunii Ferma. Pro Tv bătuse palma cu ea pentru un nou sezon încă din februarie, înainte de pandemie.

În momentul în care a plecat spre București cu avionul, Mihaela Rădulescu a postat o fotografie cu ea în mașină, scoțând din geantă o mască. Textul era scurt: „Verificat. Finally ! 🐣🌴✈️”. În traducere ar însemna că a verificat să nu uite masca obligatorie și că… în cele din urmă încep și filmările pentru Ferma, amânate din cauza stării de urgență și a coronavirusului.

Echipa emisiunii s-a reunit la București și, dacă anul trecut s-a filmat în Munții Semenic, pe timp de iarnă, acum totul se va petrece într-un loc din apropierea Bucureștiului, cu pădure și apă și cu cine știe ce, având în vedere că omul de la cârmă este Cristi Bozgan, specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme. Și în ediția anterioară, tot el a fost mâna dreaptă a Mihaelei.

Concurenții sunt deja cantonați în locul secret și n-au voie la nicio comunicare cu exteriorul. De la divă avem primele imagini din locația unde se filmează.

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram patru fotografii cu ea în pădure și cu cel mai nou prieten al ei. Un pui de măgar, care atunci când s-a pozat cu el avea 4 zile. Vedeta îl mângâie cu multă dragoste între urechi.

Așadar, se pare că acolo, la filmări totul e perfect. Dar în viața sentimentală a Mihaelei cum o fi? Căci prea mulți „mondeniști” au lansat și au disecat zvonul că s-a despărțit de Felix Baumgartner. Pe ce se bazează când spun că povestea lor de dragoste a ajuns la final?

Pe niște observații făcute urmărind paginile de socializare ale divei. Pe ele nu a mai apărut cam de multișor austriacul Felix și nici la ziua Mihaelei, pe 3 august, domnul nu și-a făcut simțită prezența ca altă dată, măcar cu un buchet de flori.

Poate fi și așa cum spun „gurile rele”, dar poate fi și o strategie de marketing de-a Mihaelei, ca înainte de debutul emisiunii Ferma la Pro Tv să se vorbească intens de ea, astfel ca fanii, dar nu numai ei, să o urmărească pe micul ecran cu interes. Deci și cu rating crescut!

Sau cum ar fi ca, după atâta distanțare sau despărțire, Felix să apară, ca în sezonul trecut, bătând în ușa Fermei ca să-și vadă iubita? Cam cât rating ar înregistra „minutul de aur”? Cred că la fel de mare ca atunci când Mihaela s-ar apuca să povestească orășenilor și sătenilor din competiție cum s-a despărțit ea de Felix, a închis ușa casei luxoase din Monaco și a venit să-și uite suferința pe platourile de la Ferma. Unde, iată, minunăția vieții: o măgăriță și măgărușul ei abia fătat!

Vom trăi și vom vedea dacă povestea de iubire chiar s-a destrămat.

Fetele lui Sylvester Stallone, în bikini pe plaja din Malibu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre