Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Bendeac trece prin momente grele. A vizitat-o la spital

Mihai Bendeac trece prin momente grele. A vizitat-o la spital
Mihai Bendeac le-a povestit internauților că nu e în cea mai bună stare, pentru că trece prin momente foarte grele, după ce o persoană dragă a intrat în spital. Mai mult, toată lumea vrea să știe de ce a plecat de la iUmor.

Mihai Bendeac și-a internat bunica la spital pentru a i se monta un stimulator cardiac și sunt complicate momentele de acum. Actorul le-a spus fanilor din online că și portarul instituției l-a întrebat de ce a plecat la iUmor.

Chiar dacă recunoaște că e deranjat, Mihai Bendeac spune că toată lumea vrea să știe răspunsul la această întrebare, dar el nu-l poate da, cel puțin deocamdată. Pentru a scăpa de insistenți, el le răspunde tuturor la fel: „aveam nevoie de o pauză”. Și pentru că sunt mulți care vor să știe dacă a fost sau nu lovit de Cheloo, așa cum s-a speculat, Bendeac i-a făcut fostului său coleg o prezentare. În plus, el susține că speră să nu se ajungă „într-o fază procesuala unde voi fi obligat să spun motivul”.

„Este un individ care la violență reacționează imediat, instinctual și dincolo de voința sa”

Bendeac l-a descris pe Cheloo ca fiind un personaj care a suferit de bullying în timpul școlii și a rămas traumatizat. Și îi sfătuiește pe cei care au de gând să fie violenți cu un personaj ca el să se gândească de două ori înainte. Pentru că nu va avea parte de o luptă dreaptă. „Se pot spune multe despre Cheloo dar nu că ar fi un idiot.

A plecat Bendeac de la iUmor din cauza lui Cheloo?

Iar dacă nu ești idiot îți dai seama că cel mai bine pentru sănătatea și integritatea ta este să nu acționezi într-o direcție violentă în raport cu cineva care a suferit de bullying în timpul școlii. Indiferent cine ești (poți fi campion mondial la K1 sau la box) nu întinde mâna spre cineva care a trăit experiențe de genul acesta în timpul adolescenței sau copilăriei sale pentru că nu vei avea parte de o luptă dreaptă”, a spus Bendeac pe contul de socializare.

În continuare, actorul susține că este un individ „care la violență reacționează imediat, instinctual și dincolo de voința sa, dincolo de orice putere de control. (…) pentru că în trecutul lui există niște traume pe care, orice ai face, nu le poți rezolva”.

„Vă jur că nu a existat niciodată în istoria televiziunii din România un show atât de sincer”

Bendeac susține că s-au spus câte în lună și în stele privind dispariția lui de la iUmor, dar „vă jur că nu a existat niciodată în istoria televiziunii din România un show atât de sincer ca iUmor”. Actorul e într-un fel trist că nu poate să spună cu subiect și predicat ce s-a înâmplat, dar pe de altă parte speră „să nu fiu nevoit să ajung într-o fază procesuala unde voi fi obligat să spun motivul”, sunt o parte din gândurile vedetei postate pe Faebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre