Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Bobonete, pe mâna polițiștilor. Actorul a spus că a fost o glumă nevinovată

Mihai Bobonete, pe mâna polițiștilor. Actorul a spus că a fost o glumă nevinovată
Îndrăgitul actor Mihai Bobonete a ajuns la mâna polițiștilor. Pe numele lui a fost deschis dosar și s-a început o anchetă.

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut, în special, pentru rolul cârciumarului Bobiță din serialul „Las Fierbinți”, a fost anchetat de polițiști, în urma unui denunț, fiind suspectat de omor. Acesta a fost cercetat pentru uciderea, în chinuri, a unui porumbel.  Bobonete a fost reclamat oamenilor legii de o femeie, după ce aceasta a vizionat un clip de pe canalul YouTube al artistului, în care se povestea cum a ucis un porumbel.

Incidentul, în timpul căruia pasărea a fost ucisă în chinuri, s-ar fi petrecut în toamna anului trecut. Indignată de poveste, femeia s-a adresat cu o petiție Inspectoratului de Poliție Ilfov, prin care a reclamat faptele și a cerut ca actorul să fie pedepsit pentru uciderea unei păsări.

Conform procedurii, după înregistrarea reclamației, polițiștii s-au pus în mișcare. Potrivit unor surse judiciare citate de Spynews, în acest caz a fost deschis un dosar de investigație, de către Poliția Animalelor. Mihai Bobonete a fost chemat și audiat, de polițiștii din cadrul acestui serviciu. El a trebuit să dea explicații în fața anchetatorilor. Dar și să demonstreze că nu este nimic real.

Actorul a explicat, mai arată sursa citată, că este vorba despre o glumă dintr-un spectacol de stand-up comedy, în care situația descrisă era ficțiune, parte din show, fiind o invenție artistică. După o anchetă amănunțită, polițiștii au acceptat explicațiile lui Bobonete, iar dosarul a fost clasat.

Mihai Bobonete a avut probleme și de altă natură

În ciuda succesului pe care îl are, Mihai Bobonete a ajuns depresiv, și a recunoscut acest lucru. Problemele au apărut după ce i-a fost spartă locuința, în vreme ce familia sa dormea. Hoții au intrat în casă, fără ca nimeni să își dea seama. Speriat de ce s-ar fi putut întâmpla mai grav decât sustragerea unor bunuri, Bobonete a avut nevoie de ajutor de specialitate, în mai multe ședințe de terapie.

„Eu m-am întâlnit pentru prima oară cu terapia acum vreo cinci ani, când au intrat hoții peste nevastă-mea și peste copii în casă, când eu eram plecat. Nu s-a întâmplat nimic grav. Ai mei dormeau, iar hoții, niște găinari care nu au priceput că oamenii de vârsta mea nu-și țin în casă lucrurile de valoare, și-au dat seama că nu aveau ce să fure. Pe de altă parte și-au dat seama și că mai era cineva în casă. Dar pentru mine impactul a fost de așa natură încât am fost nevoit să ajung la terapeut.”, a povestit vedeta Pro TV, la un moment dat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre