Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Găinușă, controlat de la distanță în Asia Express 2024. Soția și-a luat măsuri de siguranță

Mihai Găinușă, controlat de la distanță în Asia Express 2024. Soția și-a luat măsuri de siguranță
Una dintre perechile ce participă la Asia Express 2024 este formată din Mihai Găinușă și colega sa de la radio, Oana Paraschiv. Cu toate că cei doi au acceptat provocarea de la merge pe Drumul Zeilor fără telefoane mobile sau contact cu cei dragi, soția lui Găinușă și-a luat măsuri de siguranță și l-a controlat de la distanță.

Mihai Găinușă participă la Asia Express 2024, alături de colega sa de la radio, Oana Paraschiv. Pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, astfel că decizia de a face echipă a fost una naturală. Nu a fost însă prima opțiune a „fostului cârcotaș”, așa cum chiar el a mărturisit. 

Mulți s-au întrebat cum de nu merge pe Drumul Zeilor alături de soția sa, Ioana, cu care e căsătorit de 20 de ani, cei doi având și doi copii: Eva și Andrei. Cu toate că nu și-a însoțit soțul în Asia Express, Ioana și-a luat măsuri de siguranță și l-a controlat de la distanță. 

Soția lui Găinușă, prietenă cu Oana Paraschiv 

În cadrul show-ului, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au trebuit inclusiv să doarmă împreună, ceea ce ar fi putut stârni gelozia soției prezentatorului. Nu a fost însă așa, căci Ioana s-a asigurat că totul este în regulă: este prietenă bună cu Oana Paraschiv. 

Mihai Găinușă a primit „verde” de la soție pentru a merge cu Oana Paraschiv în Asia Express 2024

Practic, Mihai Găinușă nu putea face nicio mișcare, căci pe colega lui și pe nevastă le leagă o prietenie, astfel că Ioana nici nu a fost geloasă și a stat și liniștită, știind că nu există vreun pericol. Totul a fost deconspirat chiar de către Găinușă.

Nu a venit la Asia Express, căci rămâneau copiii singuri 

Conform fostului cârcotaș, cele două vorbesc mult la telefon. 

„Ele au vorbit și-n dimineața asta, o oră jumătate. Sunt prietene, nu mă mai bagați pe mine la mijloc”, a spus prezentatorul, în Podcastito Express.

Referitor la motivul real pentru care nu și-a luat soția alături de el pe Drumul Zeilor, Găinușă a recunoscut că, deși a fost prima lui opțiune, Ioana nu a putut veni căci cineva trebuia să rămână cu cei doi copii. 

Mihai Găinușă a prins frică de Oana Paraschiv în Asia Express
Foto: Facebook Asia Express

„Îți dai seama că prima dată m-am gândit (n.r la soția lui, să meargă cu el în Asia Express)…vii? Mi-a zis că nu se poate. N-ar fi rezistat. Sau poate că ar fi rezistat, dar nu rezistau copiii acasă. Cineva trebuia sa stea și cu copiii”, a mai spus Mihai Găinușă. 

Oana Paraschiv îl pune la respect 

De altfel, decizia de a-și lăsa soțul să meargă cu prietena lor comună în Asia Express 2024 se pare că este una bună, căci prezentatorul e ținut la respect. Chiar el mărturisea recent că îi este frică „de gura” Oanei Paraschiv. 

„Și te vei mai întoarce cu o frică descoperită aici: frica de gura mea”, mărturisea Oana Paraschiv. Răspunsul lui Găinușă a venit atunci prompt și a fost unul sincer. 

„Exista această frică, dar aici s-a amplificat. Partea bună este că, după ce mă bălăcărește – și pe unde mă prinde, mă bălăcărește – Oana uită”, a recunoscut, amuzat, Găinușă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre