Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu devine „nesuferită”. A lua-o în vizor pe iubita lui Victor Slav și a semănat scandal la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu devine „nesuferită”. A lua-o în vizor pe iubita lui Victor Slav și a semănat scandal la Asia Express 2024
Vedetele își testează limitele în cea de-a opta ediție a emisiunii Asia Express 2024 - Drumul Zeilor. Probele sunt complexe, apar probleme pe traseu, dar și la finalul probelor. Participanții au nervii întinși la maxim.

Un scandal surprinzător a izbucnit în ediția recentă a emisiunii Asia Express 2024. Confilctul dintre Anca Țurcașiu și iubita lui Victor slav este pe față, cântăreața stabilind că e momentul să îi dea „o lecție” tinerei.

La mijlocul competiției, tensiunile au explodat între Anca Țurcașiu și Andreea Samson, pe de o parte, și Victor Slav împreună cu iubita lui, Selina, pe de altă parte. Spectatorii au fost uimiți de escaladarea situației, care a culminat cu jigniri serioase.

Selina, iubita lui Victor Slav, a scos-o din pepeni pe Anca țurcașiu la Asia express 2024 (Instagram)

Miercuri seară, atmosfera a fost extrem de încărcată la Asia Express 2024. Trei echipe au participat la cursa pentru ultima șansă, iar seara s-a încheiat cu eliminarea lui Betty Salam și a coechipierului ei, Cătălin Vișănescu, care au fost ultimii ajunși la Irina Fodor, cu mult în urma celorlalți concurenți.

Betty Salam și Cătălin Vișinescu au părăsit Asia Express 2024

După un vot tensionat la careu, întrecerea i-a provocat pe participanți la probe care au necesitat rezistență la durere, dar și răbdare și concentrare maximă. Demonstrațiile de krabbi krabbong, arta thailandeză a luptei cu arme able, au încins atmosfera, concurenților cerându-li-se să așeze în ordine imaginile care surprindeau momentele principale ale exercițiilor luptătorilor.

Din meniul cursei a făcut parte și proba delicateselor bizare din bucătăria thailandeză – concurenții fiind provocați să consume o serie de preparate nu tocmai atractive, precum cărăbuși prăjiți.

„Ne-am așteptat ca Zeul să fie roșu. Nimănui nu trebuie să-i pară rău. Aici am trăit cele mai tari experiențe, pe care probabil nu le-aș fi trăit niciodată în viața mea, și am întâlnit niște oameni minunați”, a spus Betty Salam. „Ne bucurăm din suflet că am avut ocazia să întâlnim niște oameni atât de frumoși. Îmi sunt dragi toți concurenții… Am mari emoții! Cuvintele sunt prea mici pentru ceea ce am trăit aici”, a declarat Cătălin Vișănescu.

Anca Țurcașiu îi dă „o lecție” iubitei lui Victor Slav

Pe lângă dificultățile impuse de probe, tensiunile între participanți au ajuns la cote ridicate. Conflictul a izbucnit între Anca Țurcașiu și iubita lui Victor Slav, Selina. Relația tensionată a început cu mici iritări pe parcursul competiției și a escaladat în jigniri în episodul difuzat miercuri seară.

Anca Țurcașiu și Selina au fost în centrul disputei. Partenera Andreei Samson a declarat că nu suportă atitudinea iubitei lui Victor Slav, făcând publice observații despre privirile pe care Selina i le-ar arunca. „Femeia aia se uită la mine ca la o zdreanță. Serios, femeia aia, când trece pe lângă mine, așa se uită. O fi invidioasă, nu știu”, a comentat Anca Țurcașiu.

Internauții sar însă în apărarea Selinei și o pun la punct pe vedeta consacrată. „Mi-am schimbat complet părerea despre Anca Țurcașiu, este cea mai răutăcioasă de acolo, mereu ‘cineva are ceva cu ea’. Păi așa e formatul emisiunii, se nominalizează între ei și își dau sarcini între echipe. Ea e veșnic nemulțumită”, a reacționat cineva. „Răutăcioasă, Anca, sincer nu mă așteptam din partea ei”, a mai replicat un telespectator care a urmărit emisiunea.

În acest sezon de Asia Express 2024, nouă perechi de vedete curajoase au acceptat provocarea lansată de Antena 1, având fiecare speranța de a progresa cât mai departe în competiție.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre