Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Pascu, tatăl șoferului care a ucis doi oameni la 2 Mai, din nou la Poliție. Adio, libertate!

Mihai Pascu, tatăl șoferului care a ucis doi oameni la 2 Mai, din nou la Poliție. Adio, libertate!
Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri la 2 Mai, este din nou în fața oamenilor legii.

Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar cu mai bine de o săptămână în urmă. Marți a ajuns în fața agenților secției 2 pentru a semna procesul verbal prin care se dovedește că nu a fugit din țară, această libertate fiindu-i îngrădită pe durata cercetărilor.

Deținea ilegal muniție pentru arme de foc

Mihai Pascu trece prin aceste probleme deloc plăcute, după ce în urma perchezițiilor legate de Vlad Pascu, oamenii legii au descoperit lucruri „neortodoxe”. E vorba de nu mai puțin de 76 de cartușe de vânătoare, pentru care bărbatul nu avea nici un fel de autorizație. Despre Mihai Pascu se cunoaște faptul că este un om de afaceri controversat, care are mai multe firme în domeniul imobiliarelor și al construcțiilor. Acesta este suspect că ar avea legături cu lumea interlopă.

Vlad Pascu trage consecințele pentru ce a făcut…

Vlad Pascu a început să se drogheze la doar 13 ani

După ce a lovit un grup de tineri cu mașina în stațiunea 2 Mai, despre Vlad Pascu au ieșit la iveală mai multe lucruri. În acel moment el se afla sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, motiv pentru care este acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vlad Pascu se droghează de la vârsta de 13 ani, iar un martor din dosar susține că atunci când a produs accidentul mortal se droga cu mai multe feluri de droguri. „Fuma canabis trăgea pe nas cocaina, de obicei acasă la el. Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metanfetamină”, a spus martorul în fața oamenilor legii.

Din nefericire, surse din anchetă spun că mama tânărului știa de acest viciu al lui, dar nu doar că nu a făcut nimic să-l scape, ci l-a alimentat. Ea ar fi fost cea care îi făcea rost de medicamentele care pot fi luate doar din spitale. Din acestea se „înfruptau” și prietenii care participau la petrecerile date de Vlad Pascu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre