Exclusiv. Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu distracție pe manele după acordul cu procurorii

Exclusiv. Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu distracție pe manele după acordul cu procurorii
În timp ce Vlad Pascu nu a putut sărbători împlinirea celor 20 de ani ai săi, fiind în arestul poliției capitalei, prietena lui e liberă și se distrează „fără perdea”.

Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu se filmează distracție pe manele după acordul cu procurorii. Tânăra pare lipsită de orice grijă în ciuda faptului că numele ei apare în dosare grele. Fiica unei mame cu funcție importantă la Primăria Sectorului 1 și a unui tată cu reputație internațională, Rebecca a avut deja un acord cu procurorii în dosarul „Rețeaua Hidra”, așa că e liberă și pusă pe distracții. Între timp iubitul ei, Vlad Pascu, dar și prietenul lor, Maru, cel care îi aproviziona cu droguri, sunt în arest.

Conform presei, Rebecca Lăzărescu este fiica Simonei Lăzărescu, consilier superior la departamentul de resurse umane al Primăriei Sectorului1, și a lui Dan Lăzărescu, fost arbitru internațional de fotbal (a murit în anul 2020 din cauza cancerului).

@rbkk__relatable 😫♬ sunet original – alice🤍

Rebecca Lăzărescu s-a filmat în timp ce face karaoke pe una din manelele celebre interpretate de Florin Salam și DeSanto, „Numai tu m-ai disperat”. În postare, prietenii îi recomandă și alte piese „de context”, dar o întreabă și dacă l-a lăsat în urmă pe Maru (n. adică dacă l-a turnat). Acesta era cel care îi aproviziona cu droguri pe Vlad Pascu și prietenii lui.

Rebecca priza oxicodonă  printr-o bancnotă de 500 de lei nouă

După ce s-au cunoscut în vara lui 2020, după ridicarea restricțiilor pandemice, Rebecca Lăzărescu a devenit iubita „ocazională” a lui Vlad Pascu, spun surse.

Mai mult, numele ei apare într-un dosar pentru „lipsire de libertate în mod ilegal”, pe rolul Tribunalului București.  Alături de alți tineri au sechestrat pe cineva pentru a-i fura criptomonedele.

În dosarul „rețeaua Hidra”, tânără a făcut un acord de recunoaștere cu procurorii și a fost lăsată în libertate. Fără nicio remușcare, și-a turnat iubitul și prietenul dealer de droguri. Mărturiile ei au susținut decizia instanței de a-i menține în arest preventiv.

Prietena lui Vlad Pascu susține că erau mari amatori de oxicodonă, medicament pe care îl consumau, în diverse combinații, la petreceri

Înainte să se filmeze cântând manele, Rebecca le-a spus tot procurorilor. „Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis, trăgea pe nas cocaină”, le-a spus tânăra. Ea a menționat că din primăvara acestui an, Vlad Pascu a locuit mai mult singur în casa părinților. O transformase într-un loc de petreceri. Consumul de droguri era subînțeles și obligatoriu, dar și orgiile. Drogurile erau procurate de Vlad Pascu din banii părinților, inclusiv cu ajutorul Mirunei Pascu – se arată în dosar.

Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu, se direază în libertate, după ce i-a turnat

„Referitor la videoclipul în care apar împreună cu Vlad Pascu spunând <noi nu suntem toxicomani, ci oxicomani>, arăt că acesta a fost filmat în noaptea de 13 – 14 aprilie 2023, în adresa din București, (…) la o petrecere organizată de Pascu, la care am participat eu, Tudor zis <Maru>, Rareș Ion, o fată pe care nu o cunoșteam și doi băieți pe care îi știam vag”, le-a mai spus anchetatorilor Rebecca Lăzărescu.

În aceea noapte, spune tânăra, Vlad Pascu i-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă pe care au prizat-o toți invitații. „Oxicodona este viața noastră”, spune tânăra într-un moment de euforie. Acest medicament e un analgezic opioid semi-sintetic derivat de tebaină, fiind utilizat în tratamentul durerilor severe.

„De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 mg, pe care el le desfăcea, le pisa și ni le punea la dispoziție să le prizăm. De asemenea, a luat mai multe capsule din niște vitamine, le-a golit conținutul, în ele a pus oxicodonă pisată amestecată cu pulbere de metamfetamină cristal și încă ceva, dar nu știu ce, apoi mi-a oferit o astfel de capsulă și a luat și el una.

Rebecca și Vlad, la una din petrecerile la care s-au consumat droguri diverse

Vlad considera aceste capsule formate din amestec drept ceva special și de aceea mi-a oferit numai mie și a luat și el, fără să mai dea și altora”, se mai arată în declarația dată de Rebecca Lăzărescu.

Sursa foto: capturi video YouTube, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre