Acum își arată Florin Salam „valoarea”. Nuțu Cămătaru a intervenit pentru regele manelelor după ce Costeluș de la Clejani a amenințat-o pe Betty

Acum își arată Florin Salam „valoarea”. Nuțu Cămătaru a intervenit pentru regele manelelor după ce Costeluș de la Clejani a amenințat-o pe Betty
Între fiica lui Florin Salam, Betty, și Costeluț de la Clejani, un cunoscut interlop, s-a pornit un scandal pe Tik Tok. Pentru că acesta l-a amenințat pe artist, dar și pe familia lui, cu moartea, manelistul a luat atitudine.

Situația a atins cote alarmante, pentru că interlopul Costeluș i-ar fi spus pe TikTok lui Florin Salam că o va viola pe Betty, o va omorî, apoi va face live pe Facebook când îi va ucide toată familia. Acesta a fost momentul în care regele manelelor a acționat „prin învăluire”. I-a trimis și poliția pe cap, dar și pe „regele interlopilor” – nimeni altul decât „îmblânzitorul de lei” Nuțu Cămătaru.

Plângerea făcută pe numele lui Costeluș a fost confirmată de poliție

„La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Florin Salam îl avertizează pe Costeluș de la Clejani

Manelistul s-a supărat îngrozitor, în primul rând pe fiica lui, care nu a înțeles că nu are voie să stea cu interlopii pe Tik Tok. Pe de altă parte, l-a avertizat și pe Costeluș de la Clejani să-și vadă de treaba lui, dacă nu vrea să aibă necazuri.

„Costele, dacă tu vezi că nu-ți pomenesc numele. Și tot eu mi-am cerut iertare c-a intrat fata mea (n. pe Tik Tok), că e copil și nu știe.

Tu o ții în continuare pe a ta, dup-aia crede lumea că ești șmecher pe bune. Tu-ți dai seama că tu te crezi șmecher? Dar cine te crede pe tine șmecher? Că n-ai bani și stai pe TikTok și dup-aia îți ceri scuze la șmecheri…

Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, a replicat Salam într-un videoclip pe TikTok.

Nici nu s-a uplodat video-ul bine pe TikTok că individul care se visa violator și ucigaș a primit un mesaj de la Nuțu Cămătaru – mesaj care i-ar fi afectat echilibrul, se amuză prietenii lui. Cert e că la scurt timp după ce a primit indicațiile de sus a postat un clip, tot pe platforma socială menționată, cu scuze și explicații pentru atitudinea lui deplasată.

Recomandarile noastre