Florin Salam a pus piciorul în prag. Fiica sa va ști de acum încolo că trebuie să-i respecte numele. „Regele” e negru de supărare

Florin Salam a pus piciorul în prag. Fiica sa va ști de acum încolo că trebuie să-i respecte numele. „Regele” e negru de supărare
Indiferent cât de mult și-ar iubi fata, Florin Salam nu va accepta niciodată ca cineva să-l facă de râs. Artistul a luat atitudine, iar reacția pe care cântărețul a avut-o i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Povestea a început atunci când Betty, fiica lui Florin Salam a intrat pe Tik Tok într-un live alături de un alt cântăreț, Costeluș de la Clejani. La început, cei doi au avut o discuție civilizată, însă la un moment dat niciunul nu a mai avut autocontrol și totul s-a transformat într-o ceartă de toată regula.

Se pare că totul s-a pornit de la Betty Salam, care l-ar fi luat peste picior pe Costeluș de la Clejani. Pus într-o asemenea situație, nici acesta n-a putut să reziste și a început să vorbească cum nu se poate mai urât la adresa familiei lui Florin Salam. Când a văzut că situația s-a complicat, Florin Salam a intervenit imediat. Manelistul a fost afectat de ceea ce s-a întâmplat și și-a cerut scuze în mediul online pentru comportamentul fiicei sale, care nu i-a făcut deloc cinste.

„N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik-Tok. Fata mea nu trebuie să se joace cu șmecherii”

“Fata mea nu trebuie să se joace cu șmecherii. Dacă fata mea nu are minte și a jucat Tik-Tok, ceea ce pe mine mă face să mă simt prost, să joace fata mea joc din acela. N-are voie să intre ea pe joc. Dacă are nevoie de 3 lei, 5 lei, să mă sune pe mine că fac eu rost.

N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik-Tok. Sau dacă intră, să intre să-și prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branșa ei, cu artiști, cu artiste, nu cu șmecheri. Șmecherii au locul lor, eu n-am cum să vorbesc urât de nimeni că nu vreau, am intrat doar că e fata mea. Dacă nu era fata mea să i se întâmple chestia asta, eu nu intram.

„Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine”

Am intrat să-mi cer scuze că fata mea a intrat pe TikTok şi s-a ajuns la situaţia asta. Numai eu ştiu în inima mea ce e…. Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine. Tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei.

„Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi”

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi. Să vă trăiască copiii la toţi, să fie sănătoşi. Iertaţi-mă şi pe mine în contul fetei mele, că a greșit că a intrat pe TikTok”, a fost reacția lui Florin Salam.

„Eu nu ştiu cine este omul ăsta, aseară când am făcut live-ul, el îmi dădea cerere, cerere”

La rândul ei și Betty a avut o intervenție, tânăra afirmând că nu știe cine este cel care i-a înjurat familia. „Foarte urât din partea lui că mi-a înjurat familia. Nu este educat. Eu nu ştiu cine este omul ăsta, aseară când am făcut live-ul, el îmi dădea cerere, cerere. Apoi îmi zice nu ştie cine sunt, ok, nu trebuie să mă cunoască toată lumea. Pe el nu-l ştiu”, a încheiat cântăreața.

Recomandarile noastre