Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Petre a câștigat capital de imagine după Asia Express: „În sfârșit, întâlnesc și eu zâmbete pe stradă”

Mihai Petre a câștigat capital de imagine după Asia Express: „În sfârșit, întâlnesc și eu zâmbete pe stradă”
Le-a fost greu din toate punctele de vedere, dar în ultima parte pentru Mihai și Elwira Petre au fost momente greu de explicat în cuvinte. Însă nu s-au gândit niciodată să abandoneze.

Mihai și Elwira Petre au câștigat concursul Asia Express, invingându-i în finală pe Cuza și Emi. Soții Petre au demonstrat că fac o echipă senzațională oriunde ar merge. Iar Asia Express pare că i-a unit și mai mult.

Mihai Petre a câștigat capital de imagine după Asia Express: „În sfârșit, întâlnesc și eu zâmbete pe stradă”

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos alături de frumoasa sa soție, Elwira, Mihai Petre a vorbit despre experiența Asia Express. Dansatorul a dat din casă și a mărturisit că, odată cu această competiție, a câștigat, capital de imagine. „În sfârșit, întâlnesc și eu zâmbete pe stradă. Elwira întâlnea și înainte dar din când în când. La mine, lucrurile sunt încă incerte. Încă, e incredibil. Nici competitivitatea extremă în România nu e bine văzută”, a mărturisit Mihai.

Marele câștig al soților Petre este că au rămas prieteni cu ceilalți concurenți

Chiar dacă s-au cunoscut cu ceilalți când au intrat în competiție, Mihai spune că nu are resentimente față de nimeni și au rămas prieteni cu toți concurenții.

Acesta este, din punctul lui de vedere, un mare câștig. “Au existat mici fricțiuni în competiție, dar atât. Nu am rămas cu un nici un fel de antipatie față de nimeni”, a spus fostul sportiv de performanță.

Georgienii l-au învățat să bea

Mihai a adus în discuție și momentele în care ajungeau acasă la oameni și, după o zi întreagă în care nu mâncau nimic, rupeau frigiderul în două. Iar în Georgia, a fost omenit cu băutură așa cum se cuvine. “Acum realizez cât de generoși au fost. În Georgia era și mai bine mai ales pentru mine care nu sunt un mare expert în domeniu.

M-au făcut bine băieții, au avut grijă de mine dar am constatat că uneori sunt mai simpatic atunci când beau. Îmi pare rău că nu ați avut aici protocol”, a spus, râzând, Mihai Petre.

Sursă foto: a1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre