Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Petre a dat lovitura pentru un nou job și a bifat o victorie totală

Mihai Petre a dat lovitura pentru un nou job și a bifat o victorie totală
După ce a reușit să facă parte din juriul show-ului „Te cunosc de undeva”, Mihai Petre reușește să pătrundă și mai adânc în trustul Antenei 1. Și nu singur...

Dansatorul are acum o altă mare bucurie. A bătut palma și va prezenta o emisiune cu copii.

Filmările vor începe undeva, pe la jumătatea lunii septembrie, iar sursele spun că cea care va superviza totul este, mai mult ca sigur, tot Mona Segall, producătorul emisiunilor „Chefi la cuțite” și „America Express”. Deocamdată nu se cunoaște numele emisiunii, dar din ce s-a aflat până în acest moment, proiectul lui Mihai Petre va rivaliza cu cel al emisiunii Alpha Kids, prezentată de simpaticul Răzvan Fodor.

Tot sursele spun că și Răzvan ar fi fost chemat să „dea o probă”, însă producătorii l-au ales pe Mihai Petre. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, pentru ca bucuria să fie deplină, din noua emisiune va face parte și soția lui Mihai Petre, Elwira Duda.

Veșnic îndrăgostiți de dans și frumos

„Cel mai fericit de pe Magheru”

În ceea ce îl privește pe Răzvan Fodor, deocamdată actorul se ocupă de familie. El a numărat zilele până când soția sa, Irina Fodor a terminat filmările la America Express și a venit acasă. De altfel, prezentatorul a așteptat-o la aeroport, apoi a postat un video pe contul de socializare, în care le-a explicat tuturor că „franțuzoaica” s-a întors acasă.

„Cel mai fericit de pe Magheru! Mânca-ți-aș gura ta. Iubita mea. Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt. Mi-a venit franțuzoaica. Vă doresc să trăiți și voi treaba asta”, a scris Răzvan Fodor, spre bucuria fanilor.

Soții Fodor au plecat în tradiționala vacanță cu barca

Ulterior, Irina și Răzvan au plecat în tradiționala vacanță cu barca, în Croația, alături de cei mai buni prieteni. „Așa…mă scuzați, am lipsit câteva zile de pe aici, pentru că imediat după ce m-am întors din America Express, am simțit nevoia să petrec fiecare minuțel ca să mă reconectez cu toți ai mei: cu copilul, cu soțul, cu familia, cu prietenii.

Am stat pe acasă o perioadă, am plecat vreo două zile în Vamă, iar acum suntem pe drum spre Croația, pentru tradiționala vacanță cu barca din fiecare vară.

Irina și Răzvan Fodor, în Croația

„Este prima vacanță pe mare în care vin și Adela cu Radu More friends, more fun”

Doar că anul acesta, câteva lucruri se întâmplă în premieră și, evident, entuziasmul este pe măsură. Este prima vacanță pe catamaran în care o luăm și pe Diana. Bucuria ei este infinită și contagioasă. Este prima vacanță pe mare în care vin și Adela cu Radu More friends, more fun!

Nu am mai fost până acum cu barca în Croația, și toată gașca de abia așteaptă să descopere locuri noi. Pentru că am plecat cu mașina, azi-noapte am rămas să tragem un pui de somn în Ungaria, până în granița croată, într-un loc frumușel-foc, care ne-a și dat energie pentru azi, pentru a doua parte a drumului. Mai avem doar câteva ore și ajungem în Marina Kremik, luăm în primire bărcuța și…toate pânzele sus. ”, a povestit Irina pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre