Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Petre și familia, probleme mari de la începutul anului. Ghinionul nu se oprește aici

Mihai Petre și familia, probleme mari de la începutul anului. Ghinionul nu se oprește aici
Atât Mihai Petre, cât și soția sa, Elwira, dar și copiii trec prin momente grele. Toată lumea s-a îmbolnăvit.

Familia e suspectă de gripă și, de parcă asta nu ar fi de ajuns, nu găsesc nici medicamentația necesară să stopeze boala. Mihai și Elwira au povestit totul pe contul de socializare afirmând că situația e destul de complicată. Cei doi soți au postat și un video pe contul de socializare în care apar la spital, cu măști.

Din nefericire, medicamentele de care au nevoie imediat nu se găsesc în farmacii, dată fiind epidemia de gripă care a pus stăpânire pe România. Din fericire, au reușit să găsească tratamentul la vecini.

„Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”, a spus Mihai Petre, pe Instagram.

Elwira a împlinit 41 de ani pe 30 decembrie

Frumoasa dansatoare Elwira Petre a împlinit 41 de ani pe data de 30 decembrie, iar Mihai i-a făcut una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste de când se cunosc. „La mulți ani, iubita mea! A trecut ceva timp, ești neschimbată, eu m-am “maturizat” puțin, deși încă e drum lung până acolo, recunosc.

Îți multumesc pentru tot, pentru ce nici măcar nu ne trecea prin cap când am făcut poza asta, deși cumva știam de atunci că te-am găsit. Încă nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine, doar că acum știu că asta nu se va întâmpla. Pentru că iubirea nu are sfârșit”, au fost cuvintele artistului. De asemenea, dansatorul a postat și o fotografie în care apare alături de frumoasa lui soție, la începutul relației. Fanii au fost foarte fericiți să-i vadă în această postură, iar felicitările au curs.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre