Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu, în pragul depresiei. Își vinde din casă

Mihai Trăistariu, în pragul depresiei. Își vinde din casă
Mihai Trăitariu, artistul cu voce care se întinde pe 5 octave, este în pragul depresiei. Din cauza pandemiei nu mai câștigă bani ca artist și a început să vândă din casă. Calculează fiecare bănuț.

Mihai Trăitariu se apropie de faliment. După ce a cântat ”Tornero”, la Eurovision (2006), artistul a colindat lumea și a vândut peste 2 milioane de albume, în țară și străinătate. A câștigat o mică avere pe care acum o vinde bucată, cu bucată.

Mihai Trăistariu, în pragul depresiei. Își vinde din casă

Mihai Trăitariu, artistul cu voce care se întinde pe 5 octave, suferă ca toți ceilalți artiști din cauza pandemiei. După succesul de la Eurovision, din 2006, piesa ”Tornero” a fost difuzată în peste 30 de țări din Europa, iar el a fost invitat să dea concerte în zeci de țări.

Succesul i-a adus și bani și chiar a făcut o mică avere. Acum, se vede nevoit să drămuiască fiecare bănuț și chiar să vândă din casă. Din cauza pandemiei, nu a mai avut evenimente, nu a mai avut concerte și susține că a vândut tot ce avea, pentru a fi la limita supraviețuirii.

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri dureroase la Antena Stars. Artistul a vândut din casă și ultimul lucru ce i-a rămas nevândut este mașina sa.

Cântărețul a spus că de un an de zile, nu i-au mai intrat în cont decât foarte puțini bani, pe care îi drămuiește zi de zi, pentru a putea supraviețui.

Mihai Trăistariu: ”Artiștii au rămas uitați de lume”

„Sunt în pragul depresiei. A trecut un an și ceva de când s-a declanșat pandemia și noi artiștii suntem lăsați pe ultimul loc. Artiștii au rămas uitați de lume. Ajuns să câștig un bănuț mic și foarte puțin și să drămuiesc totul.

Nu ies la terase pentru că nu am de unde să cheltui bani. Eu am făcut atâta istorie pentru țara romnească. În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum. Recunosc cinstit, sunt în pragul depresiei” a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Mihai Trăistariu: ”Statul în casă este o crimă”

Îndrăgitul cântăreț a mai spus că a avut COVID-19. „În ianuarie am avut COVID, dar nu am simțit nimic, nu am avut simptome. Statul în casă mi se pare o crimă. Nu vreau să ajung să vând tot ce a strâns în viața asta, pentru a putea trăi.

Am întâlnit oameni care nu înțeleg durerea mea. Nu înțelege nimeni suferința unui om care nu produce un leu, dar trebuie să trăiască. Nu vreau să ajung să-mi vând mașina, pentru a avea ce mânca” a mai spus artistul.


Nostradamus ne-a avertizat că urmează tragedii după pandemie. Ce a lăsat scris celebrul astrolog

Ce probleme va avea Omenirea în 2021. Previziuni sumbre

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre