Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihail Neamțu își face campanie din spital, conectat la oxigen. Are COVID-19

Mihail Neamțu își face campanie din spital, conectat la oxigen. Are COVID-19
Mihail Neamțu, candidatul PMP Timiș la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. Își face campanie din spital, conectat la oxigen.

Pandemia a dat peste cap și campania electorală. Candidații s-au lăudat în fel și chip pe rețelele de socializare și doar din când în când s-au întâlnit cu alegătorii. După o conferință de presă, Mihail Neamțu, candidatul PMP Timiș la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat că s-a infectat cu COVID-19.

Mihail Neamțu își face campanie din spital, conectat la oxigen

Mihail Neamțu (42 de ani), candidatul PMP Timiș la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat că s-a infectat cu COVID-19 și că este internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

Mihail Neamțu e în spital, conectat la oxigen, dar nu a renunțat la Campania electorală. Acum zece zile a stat fără mască la o conferință.

Politicianul susține că a ajuns la spital după ce s-a autoizolat la domiciliu timp de zece zile. Publicația locală Banatul Meu a remarcat însă o postare făcută de el cu două zile înainte de acest anunț, în care apare în Timișoara, purtând pancarte electorale alături de colegi.

Potrivit martorilor citați de publicația ”Banatul Meu”, Mihail Neamțu a sosit la acțiunea desfășurată într-un spațiu închis fără mască, deși toți ziariștii și membrii PMP prezenți purtau mască. După câteva minute, acesta a fost sfătuit de oamenii din echipa sa să-și pună masca.

Campanie electorală, din spital

Din spital, cu masca de oxigen pe față, Mihail  Neamțu anunța că are COVID și că este internat la spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Candidatul PMP a făcut un LIVE pe Facebook din spital.

„Dacă nu sunteți cuminți, așa ajungeți, dacă ți-a intrat covidul la plămâni. A trebuit să sun la spital. Simțeam cum îmi bat ciocanele în cap, durerea mă clătina, nu mai puteam merge nici la baie pe două picioare”, spune Neamțu pe filmare, în timp ce respiră cu dificultate.

”Le mulțumesc medicilor că ne-au permis să facem acest live. Sunt singur în salon. La mulți ani purtărorilor sau neputătorilor de mască. Nu doresc nimănui să ajungă la această mască mai complicată. Bucurați-vă de ce aveți, chiar dacă te crezi virgonț, așa cum zicem noi în Ardeal. Te crezi invincibil și te trântește un virusache de nu vezi ce-i cu tine. Păstrați măsurile de precauție. Mi-aș fi dori să fiu cu fetița mea, de 1 decembrie, dar sunt în spital”, a mai spus Neamțu în înregistrarea de circa 10 minute.


Vrei haine de fițe la prețuri mici? Raluca Bădulescu vinde din garderobă

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre