Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihail Vlasov și o fiică pe patul de spital. Soția sa a murit de COVID-19

Mihail Vlasov și o fiică pe patul de spital. Soția sa a murit de COVID-19
Necazurile vin în lanț în familia lui Mihail Vlasov, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). Soţia sa, Viviana Vlasov, a murit sâmbătă, 22 august, cu diagnosticul COVID-19, iar el a fost internat cu același maladie. Și fiicele sale au fost infectate.

Avocatul Mihail Vlasov (76 de ani), fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a fost internat în spital, luni, 24 august, la  două zile după ce soţia sa, Viviana Vlasov, a murit cu același diagnostic.

Mihail Vlasov și o fiică pe patul de spital. Soția sa a murit de COVID-19

Mihail Vlasov a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie. Avocatul a fost diagnosticat cu COVID-19, într-o formă medie de boală, iar starea sa ar fi stabilă.

Medicii spun că oricând pot să apară complicații, așa cum s-a întâmplat cu soția avocatului, Viviana Vlasov (72 d ani), a cărei  stare de sănătate s-a agravat fulminant, în trei zile. Practic, toate organele au fost distruse de virus.

Surse ale ziariștilor de la Bună Ziua Iași susțin că toată familia Vlasov a fost infectată cu COVID-19, inclusiv cele două fiice gemene, Ingrid și Vlasov. Una dintre acestea a fost deja externată, iar cealaltă este încă internată în spital. Potrivit bzi.ro, cei patru membri ai familiei au fost la București, iar la întoarcearea la Iași au aflat că sunt infectați cu COVID-19.

Fiicele lui Mihail Vlasov au fost infectate cu COVID-19

În ultimii ani, Mihail Vlasov a intrat in atentia publicului pentru acuzaţii de corupţie. A fost condamnat la aproape 6 ani de închisoare și a stat după gratii aproximativ 2 ani și jumătate, până în noiembrie 2017 când a fost eliberat. Presa locală scrie că Mihail Vlasov ar fi un împătimit al jocurilor de noroc, pe sume mari, și că ar fi împrumutat bani de la Emi Pian.

În anii 2000, surorile Vlasov erau celebre în lumea mondenă. Ingrid, creatoare de modă, este apreciată de vedete, iar Vanda este jurist și căsătorită cu un fost ministru, Cristian David. Cele două erau supranumite prințesele din Iași pentru că erau fiicele  celui mai bogat avocat din Moldova, Mihail Vlasov.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre