Simona Ionescu / Redactor Șef

Miliardarul Elon Musk despre soția sa. „Suntem semi-separați, dar încă ne iubim”

Miliardarul Elon Musk despre soția sa. „Suntem semi-separați, dar încă ne iubim”
Miliardarul Elon Musk este pe cale să divorțeze a treia oară. Bogatul lumii neagă și spune că el și soția sunt doar ”semi-separați”. Sunt de trei ani împreună și au un băieț devenit celebru de la naștere, Baby X.

Se pare că nu le poți avea pe toate în viață. Elon Musk este foarte bogat, este arătos și este foarte deștept. Însă, este la a treia căsătorie care a început să scârțâie. Presa americană vorbește de divorț.

Miliardarul Elon Musk despre soția sa. „Suntem semi-separați, dar încă ne iubim”

Elon Musk (50 de ani) și soția sa, cântăreața Grimes (33 de ani), au fost văzuți ultima dată împreună la Gala Met, pe 13 septembrie la New York. Cântăreața a defilat singură pe covorul roșu, iar Musk i s-a alăturat ulterior.

Grimes, numele de scenă a lui Claire Elise Boucher, este căsătorită de trei ani cu unul din cei mai bogați oameni din lume, Elon Musk, fondatorul companiei Space X. Împreună au un băiețel care este celebru pentru că este moștenitorul unei averi de 185 de miliarde de dolari. Însă, părinții i-au dat un nume greu de înțeles, X Æ A-Xii Musk.

Iată că toată presa americană vorbește despre un divorț iminent. Miliardarul a confirmat că el și partenera lui, cântăreața de origine canadiană Grimes, sunt „semi-separați”. Musk susține însă că ei continuă să fie în relații bune și să se ocupe împreună de fiul lor în vârstă de un an.

Grimes, numele de scenă a lui Claire Elise Boucher, este căsătorită de trei ani cu unul din cei mai bogați oameni din lume, Elon Musk, fondatorul companiei Space X

Elon Musk: ”Suntem în relații foarte bune

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat pentru Page Six Elon Musk. Fondatorul Space X este în prezent în top trei cei mai bogați oameni din lume.

Miliardarul a explicat că separarea lor are loc pentru că munca lui la Space X și Tesla îl obligă să petreacă mai mult timp în Texas sau să călătorească în străinătate. La rândul ei, Grimes lucrează în Los Angeles.

„Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată”, a mai spus Musk. Cei doi formează un cuplu din anul 2018, iar doi ani mai târziu, în mai 2020, a venit pe lume fiul lor, X Æ A-Xii Musk. Numele micuțului a stârnit multe controverse.

Elon Musk a mai fost căsătorit cu scriitoarea canadiană Justine Wilson, cu care are cinci băieți: gemenii Griffin și Xavier, în vârstă de 17 ani, și tripleții Damian, Saxon și Kai, în vârstă de 15 ani. De asemenea, a fost căsătorit cu actrița Talulah Riley.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre