În mai anul trecut, Elon Musk a anunțat pe Twitter că își va vinde întregul portofoliu imobiliar de 100 de milioane de dolari pentru a se concentra asupra misiunii sale pe Marte. Și în timp ce s-a ținut de cuvânt și a renunțat la majoritatea proprietăților, inclusiv casa lui Gene Wilder, a ținut la o anumită reședință pentru un timp mai lung. Elon Musk își vinde „locul special”, contra unei sume deloc de neglijat. 

Situat la sud de San Francisco, conacul Musk este „locul său special”, care nu s-a vândut inițial atunci când a fost introdus pentru prima dată pe piață. Locuința are 9 dormitoare și 9 băi. În noiembrie, Musk a scos casa de la vânzare.

Elon Musk își vinde „locul special”

Însă luni, Musk, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit într-un tweet că își va vinde oficial ultima casă, despre care a spus că obișnuia să o „închirieze pentru evenimente”, pentru suma de 37,5 milioane dolari. „Am decis să vând ultima mea casă rămasă. Trebuie să meargă la o familie numeroasă care va locui acolo. Este un loc special ”, a scris CEO-ul Tesla și SpaceX.

Deținând titlul de cel mai bogat om din lume la începutul acestui an, cu o valoare netă estimată de 185 miliarde de dolari, Musk cumpărase inițial casa în 2017 cu 23,4 milioane de dolari. Locuința este listată direct de proprietar, ceea ce înseamnă că, dacă sunteți interesat să cumpărați proprietatea de 16.000 de metri pătrați, va trebui să treceți direct prin Musk pentru a o obține.

Situată pe un teren masiv de 47 de acri, casa Hillsborough are o vechime de peste 100 de ani și oferă vedere la golf, o piscină, trasee de drumeții și canioane. Alte caracteristici includ o sală de bal, o sală de mese pentru banchete și o bucătărie profesională. 

Foto: Realtor.com

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp