Simona Ionescu / Redactor Șef

Milionara elvețiană regretă că i-a dat iubitului român bolidul de 600 de cai putere. Bărbatul e în stare gravă

Milionara elvețiană regretă că i-a dat iubitului român bolidul de 600 de cai putere. Bărbatul e în stare gravă
Supranumită „regina supremă a apartamentelor”, antreprenoarea elevețiană milionară Anja Graf, care a cumpărat anul trecut hotelul Ramada-Majestic, regretă amarnic că i-a dat iubitului român bolidul de 600 de cai putere cu care acesta a făcut un accident mortal. Și-a ucis prietenul într-un accident, iar el se zbate între viață și moarte.

În vârstă de 28 de ani, românul era la volanul unui bolid Mercedes AMG GT S de 600 de cai putere când a pierdut controlul volanului.  Marți seara, acesta se afla cu prietenul său alături. Alexandru Ionuț Enache a pierdut controlul mașinii, între Dobrești și Topoloveni, a rupt un stâlp și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, Mercedesul înmatriculat în Elveția s-a răsturnat pe o parte în șanțul de pe marginea șoselei, o roată s-a rupt, iar motorul a sărit de pe șasiu.

Prietenul lui Alex, Andrei, un tânăr de 19 ani, a murit pe loc. Iubitul milionarei elvețiene Anja Graf a supraviețuit, însă a suferit răni grave. A doua zi după accident a fost transferat într-un spital din București, unde medicii se luptă să-i slaveze viața. Între timp, polițiștii care anchetează accidentul așteaptă rezultatul testelor de sânge, pentru a vedea dacă șoferul se urcase la volan sub influența alcoolului sau al altor substanțe.

Milionara și iubitul romn s-au cunoscut când acesta era polițist

Potrivit presei elvețiene, milionara a  luat de urgență avionul și a venit în România, să fie la căpătâiul mai tânărului ei iubit. Potrivit presei argeșene, milionara și Alexandru Ionuț Enache s-au cunoscut în București după ce acesta a oprit-o în trafic pe vremea când era polițist. În vârstă de 45 de ani, Anja Graf se află în topul milionarilor din Elveția.

Ea și-a mutat centrul de interes în România în 2019, începând mai multe afaceri imobiliare. În prezent deține hotelul Ramada Majestic din București, o filială Vision Apartments, unde iubitul ei a devenit membru în boardul companiei. După ce a cumpărat, anul trecut, hotelul Ramada-Majestic din centrul Capitalei, antreprenoarea milionară elvețiană Anja Graf vrea să înceapă construcția unui complex rezidențial cu 350 de apartamente de închiriat. Ea a achiziționat în acest sens un  teren  lângă parcul Carol.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre