Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveste de film, așa ceva nu ați mai pomenit! Milionarul a organizat petrecerea doar ca să-i facă asta logodnicei

Poveste de film, așa ceva nu ați mai pomenit! Milionarul a organizat petrecerea doar ca să-i facă asta logodnicei
Înalta societate italiană este în stare de șoc, după ce a asistat la punerea în scenă a unui bancher. Bărbatul a luat o decizie neașteptată. Povestea e demnă de film.

Bancherul milionar a organizat petrecerea doar ca să-i facă asta logodnicei. El a aranjat o super petrecere de logodnă, ultra exclusivistă, într-o vilă din Torino. Ceea ce trebuia să fie o odă la adresa dragostei sale cu aleasa lui s-a transformat  rapid în altceva. Bărbatul a organizat totul doar pentru a face acuzații publice la adresa logodnicei în discursul său. Bancherul milionar și-a acuzat logodnica că l-a înșelat în fața unor invitați de marcă, provocând o ceartă publică uriașă între cei doi.

Massimo Segre, în vârstă de 64 de ani, și-a adunat invitații la conacul său din Torino, pentru a sărbători apropiata nuntă cu Cristina Seymandi, în vârstă de 47 de ani. Dar, în loc de obișnuitul discurs plin de iubire pe care te-ai aștepta să-l auzi despre viitoarea mireasă, Massimo și-a acuzat viitoarea soție că l-a înșelat, spre șocul invitaților.

Viitorul mire și-a acuzat public logodnica de infidelitate și i-a recomandat să plece cu amantul în vacanța plănuită pentru ei

În timpul banchetului somptuos, el a spus: „Vreau să-i dau Cristinei libertatea de a iubi. Mai exact, să iubească o altă persoană; un avocat notabil, la care, în mod clar, ține mai mult decât la mine. Dragă Cristina, știu cât de mult ești îndrăgostită de el din punct de vedere mental și sexual’, a adăugat el. Și știu că înainte de el ai avut o relație cu o cunoștință din industrie”, a spus logodnicul, în discursul său, conform Daily Mail.

Segre și Cristina s-au cunoscut în perioada pandemiei, și, din această cauză, nunta lor a fost amânată de două ori. În cele din urmă, planurile au fost făcute și „aproximativ 200” de invitați au fost invitați pe peluza cu vedere la Mole Antonelliana, un punct de reper din Torino, pentru a anunța în sfârșit data nunții, în octombrie.

Dezvăluire șocantă în loc să anunțe nunta

Șocată de cele auzite, Cristina a fost surprinsă în timp ce se uită șocată în jurul sălii cu aproximativ 150 de invitați în căutare de susținere, în timp ce logodnicul ei împărtășește fotografii dureroase cu partenera sa în compania intimă a altui bărbat. „Să nu credeți că îmi face plăcere să arăt ca un încornorat în fața voastră toți”, le spune apoi Massimo prietenilor săi, în mod clar devastat de presupusa trădare a partenerei sale, în timp ce evenimentul se reduce la tăcere.

„Cristina este atât de bună în a-și spune adevărurile, încât nu am putut să o las singură să povestească motivul pentru care pun capăt vieții noastre împreună în această seară. Este o poveste banală de infidelitate, chiar și premaritală. Sunt atât de dezamăgit, mai spune el. Am inima frântă”. Apoi îi urează succes, înainte de a-i spune să plece în Mykonos cu iubitul ei, deoarece este deja plătit sejurul. Imediat ce a terminat ce a avut de spus, luminile s-au stins și Massimo a părăsit scena.

Milionarul a organizat petrecerea doar ca să-i facă asta logodnicei

Presa italiană a relatat că invitații au fost de-a dreptul ofensați pentru faptul că au fost „folosiți” ca parte a spectacolului. De la petrecerea de logodnă, o înregistrare video făcută de unul dintre invitați a devenit virală, ceea ce a făcut ca Cristina să devină subiectul unor amenințări cu moartea.

Milionarul trădat în dragoste, alături de fiii săi

Într-o scrisoare adresată directorului programului de știri Zona Bianca TV, Cristina a declarat că Massimo a comis un act de „violență psihologică” și că și-a „planificat meticulos răzbunarea”. Ea a adăugat că avea un inel de safir de mare valoare, dăruit de mama lui Massimo pentru a marca logodna lor, care „a dispărut în mod misterios” cu 15 zile înainte de petrecere.

Vorbind pentru Times, avocatul Cristinei a declarat că aceasta va intenta o acțiune în justiție pentru „daune de reputație” împotriva fostului său logodnic. „Ea a suferit atacuri foarte grave pe rețelele de socializare și amenințări din partea unor cetățeni italieni. A fost traumatizant”, a spus avocatul ei, Claudio Strata, care a adăugat că bancherul a „umilit-o intenționat; scrisoarea a fost citită în fața a zeci de persoane și a fost filmată într-o înregistrare video care a fost trimisă la ziare. Nu credem că a fost o improvizație”.

Acuzații grave

De pe altă parte, Massimo neagă categoric că ar fi publicat videoclipul și cu atât mai puțin că ar fi permis să fie filmat. De atunci, el a acuzat-o pe Cristina că i-a furat 700.00 de euro din contul comun al cuplului, dar ea spune că banii au fost transferați cu acordul lui înainte ca relația să se încheie.

Cristina a ripostat după eveniment într-un interviu pentru La Stampa. Ea a spus că bagajele pentru Mykonos „erau deja făcute” și i-a îndemnat pe spectatori să judece singuri: „În fiecare familie, dinamica este foarte complexă și greu de înțeles din exterior”. A mai spus că s-a gândit că logodnicul ei „a înnebunit”, știind că „era foarte obosit în acel moment”. Femeia crede că „există cineva în spatele lui care a alimentat focul. Pe scurt, l-a manipulat”.

Poveste încâlcită: logodnica trișoare e angajata celei ce urma să-i fie soacră

Mama lui Massimo, Franca Bruna Segre, era cunoscută și ea ca o figură cheie în finanțele italiene, aflată la conducerea Băncii Intermobiliare înainte ca fiul ei să devină finanțatorul acesteia. În vârstă de 64 de ani este, de asemenea, director al Directa Sim, o companie care se ocupă de tranzacționarea online, și este implicată și în alte sectoare, printre care sănătatea și mass-media.

Cristina Seymandi, femeia ce și-a înșelat partenerul a vrut, în trecut, o carieră politică. Ea e acum angajata mamei logodnicului înșelat

Pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, amintim că Cristina este legată profesional de unele dintre aceste afaceri, fiind listată pe LinkedIn ca director al Directa Sim din februarie. De asemenea, ea a fost numită director general al Savio Thesan Spa, o companie în care a intrat prin preluarea acțiunilor sale prin intermediul recent înființatei Hope SRL.

Cristina este fiica unui renumit contabil din Torino și a deținut roluri în politică și afaceri de-a lungul unei cariere pline de evenimente. În 2021, ea a susținut campania pentru primăria din Torino a candidatului de centru-dreapta Paolo Damilano, care a promis că o va numi viceprimar dacă va câștiga. Damilano a pierdut în turul doi în fața candidatului de centru-stânga.

Discursul integral al lui Massimo Segre

„În această seară, aș vrea să-i dăruiesc Cristinei libertatea de a iubi. De a iubi o persoană, un avocat cunoscut, la care în mod clar ține mai mult decât la mine și care cred că a reușit să devină nesuferit doar pentru a nu mă jigni. Draga mea Cristina, știu cât de îndrăgostită ești, atât psihic, cât și sexual, cum ai reușit să te îți gestionezi încrederea de sine? Și mai știu că înainte de el ai avut o relație cu un cunoscut industriaș.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sottile Real Salvo (@salvosottile_)

Dragii mei prieteni, să nu credeți că asta îmi face plăcere, să fiu încornorat în fața voastră, dar Cristina era atât de bună în a-și spune adevărurile încât nu puteam să o las pe ea să povestească motivul pentru care o voi părăsi în această seară. Ce i-a spus bietei sale mame? Pentru că femeia s-a temut că fiica ei nu mai este în siguranță dacă se culcă cu mine. Și atunci ce v-a spus ea tuturor care a alungat adevărul? E o poveste banală de infidelitate, chiar și premaritală.

Sunt foarte dezamăgit, cu inima frântă. Îmi reproșez că nu am înțeles cum o femeie nu te poate iubi cu adevărat dacă o căsătorie te pune împotriva propriilor copii, cu care am încercat cu greu să recuperez o relație care s-a deteriorat în acești trei ani. Draga mea Cristina, du-te la Mykonos cu avocatul tău, fii fericită cu el, știi că totul este plătit, așa cum a plătit călătoria în Vietnam cu fiica ta, o tânără splendidă legat de care sunt foarte dezamăgită că a fost implicată în această situație.

Vă confirm, dacă doriți, la întoarcere am putea evalua cum să continuăm o colaborare profesională, însă povestea noastră se încheie astăzi. Îți doresc să fii fericită alături de noul tău partener și să continui să strălucești în lume așa cum ai făcut-o în toți acești ani. Îmi pare rău pentru voi toți și noapte bună”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre