Șoc în lumea mondenă. Zilele trecute îi dăruia un inel de 2,5 milioane de dolari, ieri miliardarul a rupt logodna

Șoc în lumea mondenă. Zilele trecute îi dăruia un inel de 2,5 milioane de dolari, ieri miliardarul a rupt logodna
Au trecut doar două săptămâni de când s-a anunțat marea logodnă a primăverii, între magnatul Rupert Murdoch, 92 de ani, și noua mare dragoste a vieții lui, Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani. Miliardarul a pus pe degetul alesei un inel spectaculos, iar luni s-a aflat că logodna a fost ruptă.

Miliardarul Rupert Murdoch a întâlnit marea dragoste la 92 de ani și era foarte pregătit de însurătoare. În ultima săptămână din martie a anunțat că se va căsători a cincea oară și, mai spunea el, va fi ultima dată când o face. Marți însă, Vanity Fair a dezvăluit în exclusivitate că miliardarul și logodnica lui au renunțat brusc la orice planuri.

Clopotele de nuntă s-ar putea să nu mai sune prea curând pentru Rupert Murdoch. Președintele Fox Corporation, în vârstă de 92 de ani, și Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani, au renunțat brusc la logodna lor, au declarat surse pentru Gabe Sherman de la Vanity Fair. Cuplul ar fi plănuit să se căsătorească în această vară, la mai puțin de un an după ce Murdoch a finalizat divorțul de cea de-a patra soție a sa, modelul-actor Jerry Hall,  care, în trecut, a fost soția vedetei Rollig Stones, Mick Jagger.

Inel de logodnă în valoare de 2,5 milioane de dolari

O sursă apropiată lui Murdoch a declarat că acesta devenise din ce în ce mai inconfortabil cu opiniile evanghelice declarate ale lui Smith. Momentan, nu au fost făcute declarații oficiale din parte niciunuia dintre ei. Despărțirea pune capăt unei iubiri fulminante care a generat titluri de primă pagină în întreaga lume. În ianuarie, Murdoch și Smith au fost fotografiați pentru prima dată în vacanță în Barbados. Fotografiile l-au surprins pe Smith ajutându-l pe Murdoch fără tricou să iasă din ocean.

În februarie, Wall Street Journal a relatat că Murdoch urma să cumpere un apartament de 30 de milioane de dolari și 6.500 de metri pătrați în Central Park South, care ar fi putut fi reședința lui și a lui Smith la New York. În martie, Murdoch și-a anunțat logodna în paginile ziarului său New York Post.

Magnatul Rupert murdoch i-a luat logodnicei sale un inel de 2,5 milioane de dolari

„Am fost foarte nervos. Mi-era teamă să mă îndrăgostesc – dar știam că aceasta va fi ultima. Ar fi bine să fie. Sunt fericit”, a declarat el cronicarului monden Cindy Adams. Săptămâna trecută, Daily Mail a relatat că Murdoch i-a dăruit lui Smith un inel de logodnă cu diamant de 11 carate despre care se spune că valorează peste 2,5 milioane de dolari.

Inelul, despre care el a dezvăluit că l-a ales personal și i l-a prezentat doamnei Smith pe 17 martie, se spune că este „cel mai bun dintre cele mai bune”.

Biografia lui Smith, destul de ciudată. Cum a ajuns să predice Evanghelia pe străzi

Apoi mass-media a început să investigheze biografia lui Smith. Se știu puține lucruri despre copilăria ei. La vârsta de 20 de ani, Smith s-a căsătorit cu John B. Huntington, un descendent al unei familii bogate din domeniul căilor ferate din California. „Cheltuiam cu ușurință 65.000 de dolari pe lună pe haine. Banii nu erau un obiect. Aveam totul pe lume”, a declarat ea pentru Christian Broadcasting Network. Ei au divorțat, a spus ea în interviul CBN, când Huntington a devenit un alcoolic abuziv.

Ea a vrut să se sinucidă, apoi l-a descoperit pe Isus într-o cafenea și a devenit predicator de stradă în Marin County, California. „Când Îl lași pe Domnul să preia controlul asupra vieții tale, poți reuși. Din ruine poți să te ridici și să lași uleiul ungerii Sale să te acopere”, a declarat ea pentru CBN. Ulterior, ea s-a căsătorit cu cântărețul de muzică country și antreprenorul de televiziune Chester Smith.

Rupert Murdoch și Ann Lesley Smith au fost surprinși prima dată împreună într-o vacanță în Barbados

Dar când Smith a murit în 2008, Ann Lesley a fost implicată într-o luptă urâtă în instanță cu fiicele ei vitrege pentru averea de milioane de dolari a lui Smith. La un moment dat, în documente judiciare, o fiică vitregă a acuzat-o pe Ann Lesley de „abuz financiar asupra bătrânilor”. Litigiul a fost soluționat în 2010, iar Ann Lesley nu a recunoscut nicio abatere.

S-a judecat cu copiii vitregi pentru averea fostului soț

Copiii adulți ai lui Murdoch din cea de-a doua căsătorie cu Anna – Elisabeta, Lachlan și James – se pare că au răsuflat ușurați de faptul că Ann Lesley nu a avut proprii copii, ceea ce ar fi putut complica bătălia succesorală deja complicată cu privire la viitorul imperiului Murdoch. Cea de-a treia căsătorie a lui Murdoch cu Wendi Deng în 1999 – la mai puțin de o lună după divorțul de Anna – a stârnit o revoltă din partea copiilor săi adulți, care s-au opus ca fiicele lui Murdoch și ale lui Deng, Chloe și Grace, să primească acțiuni cu drept de vot în trustul de familie care controlează imperiul media.

Cum s-au cunoscut Ann Lesley Smith și miliardarul Rupert Murdoch

Ann Lesley Smith i-a fost prezentată miliardarului în septembrie, la un eveniment de vinuri la podgoria sa Moraga din California, iar el a așteptat două săptămâni înainte de a cere să o vadă din nou. Despre magnatul media Murdoch se spune că are o avere de 17 miliarde de dolari.

Ann Lesley Smith a declarat, luna trecută: „Pentru amândoi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am cunoscut în septembrie anul trecut. Sunt văduvă de 14 ani. Ca și Rupert, soțul meu a fost om de afaceri. A lucrat pentru ziare locale, a dezvoltat posturi de radio și televiziune și a ajutat la promovarea Univision. Așa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri. În perspectivă, nu este primul meu rodeo. Să mă apropii de 70 de ani înseamnă să fiu în ultima jumătate. Am așteptat momentul potrivit. Prietenii sunt fericiți pentru mine”.

Sursa foto: instagram, Daily Mail

Recomandarile noastre