Banii aduc fericirea. Un miliardar trecut de 90 de ani se pregătește de însurătoare – Imagini de senzație!

Banii aduc fericirea. Un miliardar trecut de 90 de ani se pregătește de însurătoare – Imagini de senzație!
Magnatul Rupert Murdoch a întâlnit marea dragoste la 92 de ani. El e pregătit de însurătoare. A anunțat că se va căsători a cincea oară și, mai spune el, va fi ultima dată când o face.

Keith Rupert Murdoch este un magnat american de origine australiană, care, prin intermediul companiei sale News Corp, este proprietarul a sute de publicații locale, naționale și internaționale din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie (The Sun și The Times), în Australia (The Daily Telegraph, Herald Sun și The Australian), în SUA (The Wall Street Journal și New York Post), al editurii de cărți HarperCollins și al canalelor de televiziune Sky News Australia și Fox News (prin intermediul Fox Corporation).

Rupert Murdoch este unul din cei mai bogați oameni de pe planetă

Cu o avere netă de 21,7 miliarde de dolari americani la 2 martie 2022, Murdoch este a 31-a cea mai bogată persoană din Statele Unite și a 71-a cea mai bogată din lume.

Îndrăgostit lulea la 92 de ani

Ajuns la 92 de ani, luna aceasta, magnatul media Rupert Murdoch s-a logodit pentru a cincea oară. Partenera sa este Ann Lesley Smith, o femeie cu aproape 3 decenii mai tânără. Ann Lesley Smith are 66 de ani. Cei doi s-au întâlnit în luna septembrie a anului trecut la una dintre podgoriile californiene ale lui Rupert Murdoch, la o lună de la oficializarea ultimului său divorţ.

Alături de viitoarea soție, Rupert Murdoch se pregătește să trăiască în California

„Am fost foarte agitat. M-am temut că mă voi îndrăgosti, dar am ştiut că va fi ultima dată pentru mine. Ar fi bine să fie. Sunt fericit”, a declarat el pentru tabloidul New York Post. După numai câteva luni de relaţie, Murdoch a cerut-o în căsătorie pe Ann Lesley Smith, de Ziua Sfântului Patrick.

Murdoch a fost însurat ultima dată cu fosta lui Mick Jagger

Murdoch se despărțise anul trecut de cea de-a patra soție, fostul supermodel Jerry Hall și fosta soție a lui Mick Jagger, solistul și fondatorul legendarei trupe rock Rolling Stones. Anterior, Murdoch a fost căsătorit cu stewardesa australiană Patricia Booker, cu jurnalista de origine scoțiană Anna Mann și cu o femeie de afaceri din China, Wendi Deng.

Logodna a fost anunțată

Noua logodnică a magnatului, Ann Lesley Smith a fost mult timp căsătorită cu Chester Smith, un cântăreț de muzică country, dar și director de radio și televiziune, care, acum 14 ani,  a decedat. „Pentru amândoi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am întâlnit în septembrie anul trecut. Sunt văduvă de 14 ani. Ca și Rupert, soțul meu a fost om de afaceri… Împărtășim aceleași convingeri”, a declarat Ann Lesley Smith.

Rupert Murdoch, care are șase copii din primele trei căsătorii, a adăugat: „Amândoi așteptăm cu nerăbdare să ne petrecem restul vieții împreună”. Nunta celor doi va avea loc la sfârșitul verii, iar cuplul își va petrece timpul în California, Montana, New York și Marea Britanie.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre