Minodora, mesaj dur. Cântăreața s-a supărat foarte rău și a luat atitudine: „Atenție, că vă aliniez eu pe toate”

Minodora, mesaj dur. Cântăreața s-a supărat foarte rău și a luat atitudine: „Atenție, că vă aliniez eu pe toate”
Niciodată Minodora n-a fost văzută atât de nervoasă. Celebra cântăreață care le aduce mereu zâmbete pe buze românilor, a izbucnit.

Minodora e foarte nervoasă pentru comentariile unora și altora și a decis să pună piciorul în prag. N-ați auzit niciodată asemenea vorbe de la artiste.

Cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de socializare, Minodora a postat un mesaj dur, în urma unor mesaje primite care au deranjat-o teribil. Artista a reproșat lipsa de bun simț și i-a amenințat pe cei care vorbesc fără rost că vor avea de-a face cu ea, dacă nu se vor potoli.

„Încercați să o mai ,,căutați“ cu mine!”

„Aviz prostăturilor frustrate. Atenție că vă aliniez pe toate, prostăturile astea care nu știți să vorbiți frumos. Ajunge cu bunul simț al meu și cu educația vis a vis de proaste gramadă și frustrate că dau eu în prostie (cu atâta bun simț)!  De acum vă aliniez! Încercați să o mai ,,căutați“ cu mine! Nu îți place, nu te uiți, nu comentezi!

„Eu nu jignesc, nu permit”

Vă tot luați așa de om … dacă e gras, e prea gras, dacă e slab, e prea slab. Dacă are păr mult e prea mult, dacă e mai rar părul, e cheală… Câtă lipsă de educație să ai, ca să știi ca este o lege a bunului simț, cum că de aspectul unei persoane, de gustul unei persoane (vis a vis de cum se îmbracă, ce poartă) să nu te iei și să nu îți dai cu părerea?

Spui o părere contra, o spui educat și pertinent, fără să jignești, că nu vă permit Eu nu jignesc, nu permit! S-a înțeles? Sau sunteți mult prea proaste să înțelegeți?!

„Nu am multe țigle pe casă și dacă mi se pune pata, e nasol”

Prostături de 2 lei, urâte și la chip și la suflet! Nu am pretenția să fiu ridicată în sus, în slăvi, mereu accept și criticile dar cele care sunt spuse civilizat și sunt constructive! Atenție cu mine, că vă fac de tot …, fără să mai țin cont de nimic! Nu am multe țigle pe casă și dacă mi se pune pata, e nasol! Sunt un om bun, dar dacă trebuie și nebun!

Aveți mult prea mare tupeu! Atenție, v-o spun frumos și civilizat. Deocamdată…Punct! PS: să ignor? Nu vreau, pentru că eu nu jignesc și nu deranjez și am pretenția să-mi răspundă cu aceeași monedă. Vorba fanilor mei, de aici, de pe pagină: „Vă fac vedete”! Hai să vă văd… care o mai încercați?”, au fost cuvintele dure ale cântăreței.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre