Simona Ionescu / Redactor Șef

Minune la Iași: O bătrână s-a ridicat din scaunul cu rotile când l-a văzut pe Fuego

Minune la Iași: O bătrână s-a ridicat din scaunul cu rotile când l-a văzut pe Fuego
Muzica face minuni. Așa s-a întâmplat în weekend la Iași, când o bătrână care participa la un concert a lui Fuego s-a ridicat din scaunul cu rotile și a mers la artist ca să-l îmbrățișeze.

Un fel de minune s-a întâmplat de Ziua Familiei în Parcul Expoziției din Iași, atunci când Paul Surugiu, alias Fuego a urcat pe scenă. La eveniment au participat mii de ieșeni, atât tineri, cât și bătrâni. Au fost lacrimi și strigăte, iar pentru unii dintre ei, concertul lui Fuego a reprezentat cel mai frumos lucru din ultimii ani.

Momentul culminant al concertului a fost când o bătrână de 75 de ani s-a ridicat din scaunul cu rotile pentru a-l îmbrățișa pe Fuego, scrie bzi.ro.

600 de familii au aniversat 50 de ani de căsătorie, cu Fuego

Primăria Municipiului Iași, prin Direcția Locală de Evidență a Persoanelor, a organizat, pe 14 mai, în Parcul Expoziției, cea de-a XIX-a ediţie a sărbătorii Ziua Familiei, unul dintre cele mai așteptate evenimente din anul 2023, unde s-au prezentat 600 de familii din Iași care au aniversat 50 de ani de căsătorie. Acesta este cel mai mare număr de cupluri premiate în cele aproape două decenii de când se sărbătorește Ziua Familiei la Iași.

Mulți dintre vârstnici, pe lângă premii și diplome, l-au așteptat cu sufletul la gură pe Fuego, care a deschis spectacolul cu melodia „Casa părintească nu se vinde”. Cu ochii în lacrimi, bătrânii au cântat împreună cu Fuego, uitând de boală, de dureri și de lipsurile materiale.

Fuego a coborât de pe scenă și a cântat cu oamenii

Fuego nu a stat multă vreme pe scenă, preferând să cânte alături de seniori. „Vă felicit pentru această realizare, pentru toate momentele prin care ați trecut împreună, așa că ideal ar fi să ne distrăm și să sărbătorim împreună. Mă vedeți urcat pe bănci, pentru că mie nu-mi place să urc pe scenă decât în săli, în aerul liber vreau să dansez cu voi și să ne simțim bine”, le-a spus Fuego ieșenilor.

Fuego este foarte apropiat de bunica sa

Faptul că Fuego este atât de apropiat de seniori nu este deloc întâmplător. De mai multe ori Paul Surugiu a declarat că o iubește nespus pe bunica sa, pe care o alintă „Bubulina”, și care îl mai răsfață chiar și acum. „Eu am primit câteva cadouri, dar nu foarte interesante. Am primit niște dulciuri, niște bomboane de la Chișinău. Am primit de la publicul meu, că sunt în turneu, tot felul de lucururi frumoase și multe flori. Dar de dimineață Moș Nicolae mi-a adus ceva cu totul și cu totul special. Wau! Nu pot să cred! Am primit sarmale ardelenești făcute de bunica mea. Mi l-a trimis la Cluj, la spectacol”, povestea, la finalul anului trecut, Fuego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre