Fuego nu-și vede viața fără Bubulina lui. „E comică, spirituală, demnă și o iubesc pentru naturalețea ei…”

Fuego nu-și vede viața fără Bubulina lui. „E comică, spirituală, demnă și o iubesc pentru naturalețea ei…”
Înzestrat de Dumnezeu cu un talent aparte, Fuego devine extrem de sensibil când vine vorba de familie.

Are 87 de ani, dar e cu adevărat spectaculoasă, iar Fuego o adoră. Iată cum arată bunica artistului, pe care acesta o alintă Bubulina.

Fuego nu-și vede viața fără Bubulina lui. „E comică, spirituală, demnă și o iubesc pentru naturalețea ei…”

Bubulina lui Fuego a împlinit 87 de ani. Nu-i arată, e o femeie extrem de puternică, care a reușit întotdeauna să treacă peste cele mai grele momente ale vieții. Același lucru l-a învățat și pe nepotul său pe care-l adoră, să nu se sperie de nimic în viață și să nu se lase învins. Cu ocazia aniversării bunicii, Fuego n-a putut să rateze ocazia și a făcut o fotografia cu draga lui Bubulină pe care a postat-o apoi pe rețelele de socializare, alături de un mesaj în care îi arată toată dragostea pe care i-o poartă.

„De la ea am învățat multe lucruri esențiale în viață și mi-a oferit lecții pe care le aplic zilnic”

„Azi e ziua Bubulinei mele dragi! Bunica mea iubită face 87 de ani și sunt tare mândru de asta! E o binecuvântare și sper din suflet să ne putem bucura cât mai mult de ea, să o țină Dumnezeu sănătoasă și plină de voioșie!

De la ea am învățat multe lucruri esențiale în viață și mi-a oferit lecții pe care le aplic zilnic! Ea în sine e o femeie puternică, care a depășit greutăți majore, stând cu fruntea sus!

„Întotdeauna ea e cea care ne înveselește și ne arată că sufletul nu are vârstă!”

E comică, spirituală, demnă si o iubesc pentru naturalețea ei si pentru omenia de aur pe care ne-a insuflat-o și nouă! Întotdeauna ea e cea care ne înveselește și ne arată că sufletul nu are vârstă! Vreau să-i pot auzi glasul cât mai mult la telefon si sa o văd mai des! La mulți ani, Bubulina mea!

P.S! O să-i transmit toate urările de la voi! Sigur se va bucura, mai ales că ea nu poate fi alături de mine pe 2 decembrie, în concertul de la Sala Palatului”, este mesajul transmis de Fuego, în urmă cu trei zile.