Se bucură de noile invenții ale tehnologiei, dar nu e de acord cu ceea ce se întâmplă în ultima perioadă.
Fuego lansează un manifest în mediul online. Fanii îi dau dreptate
Fuego s-a săturat ca toată viața să fie trăită în online și trage un semnal de alarmă. El le aduce la cunoștință urmăritorilor săi să-și trăiască viața la intensitate maximă, iar online-ul să-l ia ca pe o variantă auxiliară. Mai mult decât atât, să nu uite să iubească și să aibă emoții.
„Vreau să cred că oamenii mai au răbdarea de a filtra și de a nu lăsa pe apa sâmbetei emoțiile”
„Tehnologia ne-a făcut mecanici. Gândim în automatisme și suntem atât de ușor influențați. Nu mai vrem să ascultăm sau să deschidem o carte. Totul e pe internet, pe Google, fiecare informație neștiută își are răspunsul acolo și asta nu e rău, dar trebuie să rămână o alternativă.
Cel puțin pentru generațiile noi, care văd asta ca pe un firesc al vieții lor, nu ca pe-o banală variantă auxiliară. Nu vreau să par învechit, pentru că nu sunt, mai ales că și eu folosesc toate aparatele moderne și mă bucur de noile invenții.
Dar am limite! Vreau să cred că oamenii mai au răbdarea de a filtra și de a nu lăsa pe apa sâmbetei emoțiile. Astea nu pot fi trucate și nici băgate în aplicații, ci doar simțite! Aveți grijă de viața voastră, fără exces de tehnologie! Ne vedem duminică, la TVR 2!”, a postat Fuego pe contul său de socializare.
Pictura l-a scos din necazuri
În perioada pandemiei, Fuego s-a axat mai mult pe pasiunea sa: pictura. Iar din banii pe care i-a câștigat a reușit să ajute sute de artiști. ”De când am deschis proiectul acesta, acum 5 ani, chiar 5 ani și jumătate, am pictat 400-450 de picturi, nu am stat să le număr, dar cam atâtea am pictat.
Cele mai ușoare momente de pictat erau în lunile ianuarie, februarie și noiembrie, când era postul Crăciunului și nu aveam atâtea evenimente, iar luna ianuarie știm că e o lună moartă pentru artiști. Desigur, că și pe parcursul anului mai pictam”, a spus artistul.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook