Ioana Năstase, cea mai scumpă aniversare. Câți bani a scos din buzunar fostul sportiv, Ilie Năstase

Ioana Năstase, cea mai scumpă aniversare. Câți bani a scos din buzunar fostul sportiv, Ilie Năstase
Ioana Năstase are astăzi cea mai frumoasă zi. Și nu doar că-și serbează ziua de naștere, ci și pentru că darul este prețios.

Partenera de viață a lui Ilie Năstase nu-și mai încape în piele de bucurie, pentru că are un obiect la care a visat mult.

Ioana Năstase, cea mai scumpă aniversare. Câți bani a scos din buzunar fostul sportiv, Ilie Năstase

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Ioana Năstase a vorbit despre aniversarea pe care o sărbătorește azi. Bruneta a ales să fie la mare, alături de cei mai buni prieteni, cărora trebuie să le arate noua sa achiziție. Este vorba de noul Range Rover, o bijuterie în toată regula.

Ioana n-a vrut să spună cât a costat, nici dacă Ilie Năstase a contribuit sau nu la darul prețios. însă pe site-ul oficial al firmei, se specifică să prețul de achiziție al mașinii începe de la peste 106.000 de euro, în funcție de dotări. Bruneta susține că nu are ce să-și mai dorească. E sănătoasă, are o familie minunată, așa că nu-i mai rămâne decât să-și trăiască viața la intensitate maximă.

„A costat destul de mult. Este modelul nou, 2022, 0 km”

„Sunt foarte bine, sunt fericită, mă simt foarte bine la vârsta pe care am împlinit-o astăzi. (…) E o mașină superbă, foarte frumoasă. Cât a costat, nu mai contează.

A costat destul de mult. Este modelul nou, 2022. 0 km. Oarecum (n.r a participat Ilie Năstase la mașină). Important e că am mașină. (…) Pe toți cei dragi sufletului meu îi voi avea alături astăzi. La mare sunt”, a măturisit Ioana Năstase.

Își face pensiune

Pentru că ajunge foarte des la Brașov ca să călărească, Ioana vrea să intre în lumea afacerilor și să deschidă o pensiune la munte. Ea și-a făcut toate planurile și spune că trebui să investească 250.000 de euro. Managerul locului va fi o bună prietenă.

„Toată lumea știe că în toamna anului trecut mi-am cumpărat acel armăsar pur sânge arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lăsat la centrul de Echitație de la Bodu, de lângă Brașov, unde sunt niște condiții excelente pentru el. Însă eu am o anume problemă.

Fiindcă ori de câte ori merg acolo încerc să mă cazez cât mai bine, ca să-mi petrec cât mai mult timp cu Cezărică al meu. Nu prea am găsit ce visez! Așa s-a născut ideea! Să-mi fac propriul han, în zonă. Se va numi Hanul Ioanei!”, a declarat Ioana Năstase pentru Impact cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: facebook