Simona Ionescu / Redactor Șef

Minunea lui Adrian, celebrul manelist, a ajuns acasă. Camera bebelușei e de poveste. Video

Minunea lui Adrian, celebrul manelist, a ajuns acasă. Camera bebelușei e de poveste. Video
Noa Zenayda, fiica Adrianei Simionescu a ajuns acasă, iar familia e în culmea fericirii. Bunicul Adrian Minune s-a emoționat până la lacrimi când și-a văzut minunea de prințesă.

Bebelușa a fost vizitată de Karmen, nășica și micuța ei, Sofia, iar bunica a început să plângă când și-a strâns nepoțelele în brațe.

Fericire maximă în viața lui Adrian Minune și a soției sale, care nu-și mai încap în piele de fericire de când a venit pe lume a doua nepoțică. Karmen s-a dus să-și ia finuța de la spital, alături de fiica sa, iar când bunica le-a luat pe amândouă în brațe a izbucnit în plâns.

Și-a împlinit unul dintre cele mai mare vise ale sale. La rândul său, Sofi, fetița lui Karmen, a fost impresionată de bebeluș pe care l-a sărutat și l-a îmbrățișat, emoționată de moment. „Ști că atunci când zâmbește în somn înseamnă că visează ceva frumos?”, i-a spus Karmen fetiței sale care nu se mai dezlipește de micuță.

Cum arată camera micuței

Când Adriana a ajuns acasă cu bebelușa, a fost întâmpinată ca o vedetă. Peste tot erau baloane albe și roz, iar camera Zenaydei arată ca a unei prințese. Adriana a fost impresionată și nu se mai putea opri din admirat.

 

„Hai să intrăm în camera noastră, vai cât de frumos e”, a exclamat fiica cea mică a celebrului manelist, extrem de fericită de ce trăiește. Din filmare s-a văzut și pătuțul unde va dormi nepoțica lui Adrian Minune, decorat tot în nuanțe de alb și roz.

Nășica abia așteaptă să-și creștineze finuța

„Da, eu voi fi nașa copilului și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult”, a mărturisit Karmen Simionescu, pentru Antena Stars. De altfel, Karmen a fost singura din familie care a știut ce sex va avea copilul, păstrând bine secretul. “Nu am știut că vom avea o fetiță, vorbesc foarte serios! Pur și simplu așa s-a nimerit!

Karmen s-a stresat cu toată petrecerea și s-a abținut din răsputeri să nu îmi spună. Nu a știut nimeni în afară de Karmen dacă vom avea băiețel sau fetiță. Ea a fost cu mine la ecografii și eu am ieșit din cabinet ca să poată să îi spună doctorul ei dacă vom avea băiețel sau fetiță!”, ne-a mai mărturisit Adriana Simionescu, emoționată, după petrecerea de „gender reveal”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre