Simona Ionescu / Redactor Șef

Mioara Roman a ajuns din nou în spital. Oana e în stare de șoc. „Pentru ea aș da timpul înapoi”

Mioara Roman a ajuns din nou în spital. Oana e în stare de șoc. „Pentru ea aș da timpul înapoi”
Oana Roman a avut una dintre cele mai grele nopți. Vedeta se afla la munte pentru o sesiune foto, când a primit un telefon că Mioarei i s-a făcut rău și a ajuns la spital.

Vedeta a stat toată noaptea pe telefon cu medicii și a plecat cât a putut de repede spre București pentru a ajunge la spital și a sta cu mama sa.

Deși e o femeie puternică ce a reușit întotdeauna să treacă peste toate palmele oferite de viață, mama e slăbiciunea Oanei Roman. Știe că nu e nemuritoare, dar ar face orice pe lume pentru a opri timpul în loc. Situația de azi noapte când Mioarei i s-a făcut din nou rău și a ajuns la spital a sensibilizat-o foarte mult pe Oana.

Mioara Roman e la spital. Oana e distrusă

Ea a simțit nevoia să scrie câteva rânduri și să le posteze pe rețeaua de socializare, în care le-a explicat internauților cât de greu îi este și cât de mult și-ar dori să aibă o putere supranaturală, să poate să-și facă mama sănătoasă. Cuvintele Oanei le-au adus lacrimi în ochi fanilor săi.

„Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama”

„Câteodată sunt și zile grele și momente când simt că mă copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparentă și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericită se vede, când îmi e greu vă spun. Am opinii și libertatea de a fi eu, de a gândi liber, de a fi așa cum simt, de a decide așa cum vreau.

Mioara Roman, la centrul unde este îngrijită zi și noapte

Anii ăștia au fost grei deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aș da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu stă în puterea mea decât sa lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”, a fost mesajul fiicei lui Petre Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre