Simona Ionescu / Redactor Șef

Mioara Roman se răsucește în mormânt. A reînceput scandalul între Oana Roman și Catinca

Mioara Roman se răsucește în mormânt. A reînceput scandalul între Oana Roman și Catinca
Declarațiile Catincăi Roman de la Metropola TV privind înmormântarea Mioarei Roman nu i-au căzut deloc bine Oanei Roman. Cele două surori au început să arunce din nou cu vorbe grele.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, Catinca Roman a mărturisit că și-ar fi dorit o înmormântarea mai puțin luxoasă pentru Mioara Roman. Sora ei, Oana, a fost deranjată.

„Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor”

Au reînceput tensiunile dintre Oana Roman și Catinca. Totul s-a pornit după ce Catinca a mărturisit că ar fi vrut o înmormântare mai discretă pentru mama sa. „Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. (…) dar nu e de condamnat nici Oana totuși. Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc.

La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a dezvăluit Catinca la Metropola TV.

Oana Roman a avut o replică tăioasă

Oana Roman, replică tăioasă pentru sora sa, Catinca

După ce a auzit ce a spus sora sa, Oana Roman a sărit ca arsă și a pus-o imediat la punct pe Catinca. Ea a declarat că aceasta nu s-a implicat deloc financiar în înmormântarea mamei sale. „Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur.

Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa. Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva.

„Gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă”

Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să judecăm ceea ce fac ei, atât timp cât noi nu facem nimic.

Eu nu-mi permit să judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie. Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt. Astfel încât să am inima și conștiința împăcată. Să știu că mi-am făcut datoria pentru părinții mei, copilul meu, gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă”, a fost mesajul Oanei Roman pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre