Simona Ionescu / Redactor Șef

Mioara Roman „i-a dat de veste” Oanei Roman. Fenomenul paranormal, confirmat de o prietenă

Mioara Roman „i-a dat de veste” Oanei Roman. Fenomenul paranormal, confirmat de o prietenă
Oana Roman e convinsă că mama ei, Mioara Roman a ajuns acolo unde trebuie și acum „i-a dat de veste”.

Oana Roman le-a povestit fanilor visul pe care l-a avut și e sigură că Mioara Roman „i-a dat de veste”.

„Pe bunica eu nu am visat-o niciodată”

Oana Roman a povestit visul pe care l-a avut. Un vis asemănător l-a avut și o prietenă de-a fostei profesoare. E sigură că Mioara Roman le-a spus amândurora ce se întâmplă acum cu ea. „Am visat-o pe mama. E bine, e tare bine mama. Era cu bunica, cu mama ei.

Pe bunica eu n-am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi noapte, era cu mama. Erau frumoase, erau elegante, erau coafate și erau împreună. Așa că mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica. Și a mai visat-o pe mama și o prietenă de-a ei tot azi noapte. Cu siguranță, ea a ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”, a povestit Oana Roman.

„La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează”

Catinca a avut o presimțire că mama va muri

Invitată la Metropola TV, în emisiunea Cristinei Șișcanu, Catinca Roman a spus că, din punctul ei de vedere, și-ar fi dorit o înmormântare mult mai discretă. Oana însă a vrut ceva fastuos, unde și coliva a avut foiță de aur. „Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. „Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit mama eram agitată și nu am putut dormi deloc.

La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a mărturisit Catinca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre