Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, în lacrimi pe rețeaua de socializare. Fiica Mioarei Roman și-a chemat terapeutul acasă

Oana Roman, în lacrimi pe rețeaua de socializare. Fiica Mioarei Roman și-a chemat terapeutul acasă
De când Mioara Roman a plecat într-o lume mai bună, Oana Roman nu a rezistat să citească mesajele de condoleanțe. A făcut-o recent și n-a putut să-și stăpânească lacrimile.

Oana Roman suferă enorm după pierderea mamei sale, Mioara Roman. Vedeta a reușit abia acum să citească câteva din mesajele primite de la prieteni și colegi, la înmormântarea profesoarei.

 „E foarte greu să trăiesc fără ea. Mai greu decât am crezut”

Oana Roman le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul moral acordat și a mărturisit că niciodată nu s-a gândit că i-ar putea fi atât de greu să trăiască fără mama sa. „Nu am putut până acum să citesc comentariile din condoleanțe din ziua în care mama a plecat. Le-am citit acum. O parte din ele. N-am avut putere să le citesc pe toate.

Mi-au scris mulți cunoscuți, prieteni, colegi… dar și zeci de mii dintre voi. Vă mulțumesc fiecăruia în parte. E foarte greu să trăiesc fără ea. Mai greu decât am crezut”, a fost mesajul în lacrimi al Oanei Roman postat pe contul de socializare.

Masaj balinez la domiciliu

Pentru că viața merge înainte, iar Oana Roman știe bine acest lucru, are grijă de sănătatea sa. Un pas important a fost să recurgă și la un masaj balinez, care sigur o va pune pe picioare. De data asta, Oana a ales ca terapeutul să vină acasă la ea și le-a arătat fanilor săi totul pe rețeaua de socializare.

Ce este masajul balinez

Originar din Bali, acest tip de masaj, este alcătuit din mai multe tehnici de masaj asiatic, respectiv masajul indian, indonezian, chinezesc, dar se folosesc și tehnici din medicina tradițională ayurvedică. Acest tip de masaj ajută la relaxarea minții și îi oferă pacientului o senzație de liniște profundă. Masajul balinez se recomandă persoanelor care au un nivel scăzut de energie, letargie, circulație proastă, colon iritabil, precum și oboseală sau depresie. Se remodelează practic corpul și se insistă asupra cefei și a spatelui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre