Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirabela Dauer rămâne fără pemis auto? Ce a pățit artista

Mirabela Dauer rămâne fără pemis auto? Ce a pățit artista
Mirabela Dauer a primit o veste foarte proastă: riscă să își piardă permisul auto.  A povestit ce s-a întâmplat recent.

Mirabela Dauer a fost invitata lui Cristi Brancu la emisiunea de pe canalul său de Youtube. Acolo, artista a povestit un episod dureros, umilitor prin care a trecut săptămâna trecută în cabinetul unui medic.

Mirabela Dauer rămâne fără pemis auto?

Mirabela Dauer este iubită de generații de români. Cine nu a ascultat ”Mulțumesc iubită mamă”, ”Melancolie”, ”Morărița” sau ”Frunza mea albastră”? Însă artista s-a întâlnit săptămâna trecută cu un om care supărat-o foarte tare.

Ajunsă la vârsta de 73 de ani, Mirabela Dauer a început procedurile pentru preschimbarea permisului auto.

”Am fost săptămâna trecută, într-o zi, să-mi fac fișa medicală pentru a-mi preschimba carnetul de conducere. Am fost la o policlinică, unde am început cu neurologia. Am intrat în cabinetul doamnei doctor, care de la început s-a uitat ciudat la mine, de parcă eram o infractoare. M-a întrebat cum mă cheamă. I-am răsuns că Scorțaru Mirabela (n.red numele real din buletin al cântăreței) și am venit să-mi preschimb carnetul. S-a uitat la mine și m-a întrebat ”Cu ce vă ocupați”, eu i-am spus că sunt artist liber profesionist”, a povestit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer, respinsă de un medic

Marea nostră artistă a povestit că a urmat un scurt dialog la cu medicul, care a supărat-o foarte mult.

Medicul a întrebat-o ce face mai exact, ea i-a răspuns ”cânt”. ”Adică?, a întrebat din nou. ”Eu i-am spus că mă ocup de Mirabela Dauer, mai exact cânt. S-a uitat un pic la mine și mi-a spus să mă ridic, să merg pe călcâie, apoi pe vârfuri, m-a pus să ridic brațele, să întind mâinile. Mi-a spus când stăteam cu mâinile întinse în față «Vedeți că vă tremură mâna?», i-am răspuns că nu, că nu mi-a spus nimeni până acum că îmi tremură mâna. Dar a fost fermă că îmi tremură mâna și să mă întorc la ea peste 5 ani la reexaminare. S-a purtat oribil. M-am simțit ca ultimul om. Era un om rău, care a îmbătrânit urât. Eu nu m-am dus acolo ca artista Mirabela Dauer, nu m-am dus cu pile, m-am dus ca un om care-și dorea să preschimbe carnetul și ea s-a purtat oribil, m-am simțit oribil. Nu știu dacă a făcut-o pentru că m-a recunoscut și a vrut să mă umilească sau pur și simplu așa e ea, un om rău”, i-a povestit Mirabela Dauer, în emisiunea lui Cristi Brancu.


Scandalul care zguduie Casa Albă din temelii. Dezvăluiri cu amanți și amante

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre