Simona Ionescu / Redactor Șef

Miracolele curg în viața Danei Roba. Spune și arată că Dumnezeu i-a trimis protecție

Miracolele curg în viața Danei Roba. Spune și arată că Dumnezeu i-a trimis protecție
La începutul lunii iunie, timișoreanca Dana Roba și-a văzut moartea cu ochii după ce soțul ei a atacat-o noaptea, în somn, cu un ciocan, încercând să o omoare. Ajunsă în comă la spital, femeia a supraviețuit și și-a revenit miraculos, potrivit medicilor.

Dumnezeu i-a dat zile femeii care e mama a două fetițe și i-a trimis Danei Roba un luptător care să o apere de toate relele. De câteva săptămâni, Dana Roba are alături de ea un alt bărbat. Acesta o iubește și o prețuiește. Beniamin este și el creștin practicant, merge la aceeași biserică frecventată de make-up artist.

După ce în spațiul public au apărut informații despre legătura lor, pe care, de altfel, niciunul din ei nu a încercat să o ascundă, bărbatul a ținut să spună lumii propria versiune a întâlnirii lor.

Iubitul Danei Roba, Beniamin Branko este și el, la rându-i, tată

Beniamin a povestit pe Facebook cum a început povestea sa de iubire cu Dana Roba: „Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreună pentru că ea și-a dorit să mă pocăiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă să fii copilul Lui Dumnezeu. Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, în 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare. Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase sa o văd măcar o dată… când am văzut-o m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat ca voi fi alături de ea și că orice ar fi, voi lupta pentru ea. Te iubesc Danutza mea”.

Dumnezeu i-a trimis Danei Roba un luptător

Cunoscut între prieteni drept Baxter, Beniamin este un luptător în cel mai pur sens al cuvântului. Tânărul bărbat este angajat al Ministerului Justiției, el făcând parte din grupa de intervenție a Penitenciarului Timișoara. E unul din „mascații” instituției, care intervin în situații problematice.

Beniamin antrenează sportivii din comuna sa natală și lucrează la Penitenciarul Timișoara

Beniamin este pasionat de sport, practică box și kick box, și e și antrenor. Conform surselor Rețete și vedete,  el a mai fost căsătorit și are, din acea relație, trei copii mici, unii apropiați de vârstele fiicelor iubitei sale, Dana Roba. „Pot totul în Hristos, care mă întărește”, este mott-ul după care se ghidează în viață.

Dana Roba știe că de acum încolo, are cine să o apere

„Beni a venit la spital cu un buchet de trandafiri roșii, cu durere in suflet a crezut ca ma va vedea pentru ultima data… dar in prima zi când a venit, mi-a spus: promit ca voi fii alături de tine, orice se întâmpla…dacă te vei face bine, nimic nu ma va putea face sa nu te mai caut. Dumnezeu a scris VIAȚA in dreptul meu, iar Beni a fost ca un înger pe care Dumnezeu l-a folosit sa aibă grija de mine. In zielele când eram singura și nu puteam deschide nici măcar o sticla de apa, el venea și îmi dădea sa mănânc, apoi îmi învățase și tratamentul pe care îl iau pentru operația de la cap.

Dana Roba și Beniamin îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-au găsit și sunt împreună

A fost cu mine la toată controalele neurologice și la terapia pentru mâini. Mereu ma aștepta, atât cât aveam nevoie. Beni este un bărbat pocăit și cu frica de Dumnezeu, s-a rugat pentru sănătatea mea la fel ca și voi. Va mulțumesc tuturor, celor care v-ați rugat pentru mine. DUMNEZEU V-A ASCULTAT RUGĂCIUNEA ”, a ținut să puncteze, pe rețelele sociale Dana Roba.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre